logo print logo ocmw print

Nieuws : Dienst toerisme

 • Alle berichten

Nieuwsoverzicht

 • Drone van VTM&HLN brengen Balen in beeld vanuit de lucht

  vr 10 jul
  Afgelopen maandag maakte een drone van VTM&HLN beelden in Balen om te zien hoe Balenaars hun zomer doorbrengen. De vraag was: is dit de warmste vakantieplek van Vlaanderen. Wij kennen het antwoord natuurlijk al lang... Maar het leverde alleszins leuke beelden op.
 • Lekker Smulpapen

  wo 1 jul
  Van 1 juli t.e.m. 25 oktober kan je opnieuw lekker gaan Smulpapen in 12 horecazaken in Balen (De Bakkerie, De Waterhoek en N18 Passage), Dessel, Mol en Retie. Wil jij ook goed en goedkoop culinair genieten in de buurt? Koop dan de brochure voor slechts 14 euro aan de balie van VC De Kruierie.
 • Ontdek Balen met het gloednieuwe toeristisch plan

  do 28 mei
  Tiptrip voor het zomerse weekend: Ben jij op zoek naar leuke wandelingen, fietstochten of 10 dingen om te ontdekken in Balen? Haast je dan naar VC De Kruierie, waar je het gloednieuwe toeristisch plan (vers van de pers!) gratis kan afhalen! Of bekijk de online versie via de link hieronder.
 • Reisblogger ontdekt toeristische pareltjes in Balen

  di 19 mei
  De bekende reisblogger Vetexbart (Bart Melis) trekt meestal verder de wereld in, maar omwille van corona ging hij op zoek naar pareltjes dichter bij huis. En waar belandt hij dan? In Balen natuurlijk! Zijn verslag kan je waarschijnlijk wel inspireren, zo net voor een mooi verlengd weekend.
 • Doe mee aan fiets- en wandelfotozoektocht vanaf 11 mei

  vr 8 mei
  Vanaf maandag 11 mei kan je weer deelnemen aan de wandel- en fietsfotozoektocht van VVV Balen en de dienst toerisme. Deelnameformulieren zijn vanaf dan te koop aan de balie van VC De Kruierie (4 euro). Breng ze er uiterlijk 31 augustus ingevuld terug binnen om kans te maken op mooie prijzen.
 • Bekijk de sfeerbeelden van Nieuwjaarke Zoete in Hulsen

  do 2 jan
 • Hang het eens lekker uit in Balen

  di 18 jun
  In Balen zijn er hangmatrustpunten op 10 verschillende locaties in het groen. Je kan er tot 3 hangmatten aan palen bevestigen om zo lekker te luieren. Wie zelf geen hangmat heeft, kan er voor 2 euro per dag eentje lenen in VC De Kruierie of recreatiedomein Keiheuvel.
 • Foto- en filmverslag kerstwandeling en kerstmarkt

  wo 27 dec
1-8 Van 8
Naar top