UiTPAS Kempen

Wat is de UiTPAS?

UiTPAS is een spaar- en beloningsprogramma voor vrije tijd waarbij iedereen punten kan sparen en ruilen. Je spaart punten door deel te nemen aan cultuur, sport-, jeugd- en andere vrijetijdsactiviteiten. Deze gespaarde punten kan je inruilen voor toffe voordelen zoals o.a. korting, een cadeautje of zelfs gratis deelname aan activiteiten.

Dankzij de UiTPAS kan je deelnemen aan activiteiten in al de UiTPAS Kempen gemeenten aan dezelfde voorwaarden als de eigen inwoners. Concreet houdt dit in dat je op alle UiTPAS-activiteiten in de regio punten kan sparen en omruilen. 20x meer voordeel dus!

Je kan de UiTPAS het hele jaar door aankopen tijdens de openingsuren van VC De Kruierie.


Balense Vrijetijdscheque maakt plaats voor UiTPAS Kempen

De lancering van de UiTPAS houdt ook in dat de Balense Vrijetijdscheque verdwijnt. Omdat je de cheques enkel kan gebruiken in onze gemeente, is het huidige vrijetijdsaanbod voor de chequehouder eerder beperkt.
 
De verkoop van Vrijetijdscheques stopte op vrijdag 30 december 2022. Aangekochte vrijetijdscheques kan je blijven gebruiken tot de vervaldatum die vermeld staat op je cheque of uiterlijk tot 30 december 2023.

Openingsuren & contact

adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top