UiTPAS Kempen

Wat is de UiTPAS?

UiTPAS is een spaar- en beloningsprogramma voor vrije tijd waarbij iedereen punten kan sparen en ruilen. Je spaart punten door deel te nemen aan cultuur, sport-, jeugd- en andere vrijetijdsactiviteiten. Deze gespaarde punten kan je inruilen voor toffe voordelen zoals o.a. korting, een cadeautje of zelfs gratis deelname aan activiteiten.

Dankzij de UiTPAS kan je deelnemen aan activiteiten in al deze UiTPAS Kempen gemeenten aan dezelfde voorwaarden als de eigen inwoners. Concreet houdt dit in dat je op alle UiTPAS-activiteiten in de regio punten kan sparen en omruilen. 20x meer voordeel dus!


Balense Vrijetijdscheque maakt plaats voor UiTPAS Kempen

De lancering van de UiTPAS houdt ook in dat de Balense Vrijetijdscheque verdwijnt. Omdat je de cheques enkel kan gebruiken in onze gemeente, is het huidige vrijetijdsaanbod voor de chequehouder eerder beperkt.
 
De eigenlijke verkoop stopt zodra de huidige voorraad vrijetijdscheques uitgeput is en uiterlijk op zaterdag 31 december 2022. Aangekochte vrijetijdscheques kan je blijven gebruiken tot de vervaldatum die vermeld staat op je cheque.


Vrije tijd voor iedereen 

De UiTPAS is er voor iedereen. Alle gemeenten die aansluiten bij UiTPAS Kempen delen de ambitie 'vrije tijd voor iedereen'. Net zoals bij de Balense Vrijetijdscheque behouden bepaalde doelgroepen (o.a. inwoners met recht op verhoogde tegemoetkoming) ook bij deze UiTPAS bepaalde voordelen om te kunnen deelnemen aan sport-, jeugd-, cultuur- of andere activiteiten. Zo houden we vrije tijd toegankelijk voor iedereen.

De komende maanden lanceren we meer informatie over de UiTPAS in Balen dus hou hiervoor zeker de gemeentelijke communicatiekanalen in het oog. Ook de verenigingen zullen hierover nog informatie krijgen.

Nu al nieuwsgierig? Kijk op www.uitpaskempen.be voor al het leuks dat vandaag al in de UiTPAS Kempen zit. Verenigingen kunnen ook de Powerpoint-presentatie met meer info downloaden.

Openingsuren & contact

adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top