Den Travoo

Welkom in Den Travoo

Dienstencentrum Den Travoo richt zich naar cliënten en werkzoekenden die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten. We voorzien ondersteuning aan de hand van groepsvormingen of individuele begeleiding.

Daarnaast voorzien we maandelijks verschillende infomomenten waarop je meer te weten kan komen over een bepaald onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan sociale huisvestiging, budgetbeheer, kinderopvang, vrijetijd, digitale kennis,...

Spring gerust eens binnen tijdens de openingsuren of neem een kijkje in de activiteitenkalender. Deze ligt vrij die ter beschikking ligt in het dienstencentrum of bekijk hier het volledige aanbod.


Tewerkstellingskansen verhogen

Het is niet altijd gemakkelijk om aan de slag te gaan. Soms is het moeilijk om een gepaste job te vinden of om weer de eerste stappen naar werk te zetten.

Het dienstencentrum gaat samen met jou op zoek naar mogelijkheden om je tewerkstellingskansen te verhogen. Dit kan door als vrijwilliger te werken in de ontmoetingsruimte en/of door deel te nemen aan cursussen. Ook mensen die op zoek zijn naar een zinvolle dagbesteding kunnen zich aanmelden als vrijwilliger.

Wil je graag meer info, kom dan naar het infomoment: elke eerste maandag van de maand tussen 13u30 en 15u30. Je kan ook een afspraak maken op het telefoonnummer 014/68 71 93.


Ontmoetingsruimte

Zin om een kop koffie te drinken, een babbeltje te slaan, de krant te lezen, een kaartje te leggen, een hapje te eten,.. Dan ben je zeker welkom in de ontmoetingsruimte Je kan ook de handen uit de mouwen steken en onze vrijwilligers helpen. De ontmoetingsruimte is doorlopend open op maandag, woensdag en vrijdag van 11u tot 15u.


Fotoalbums

2023 - 15 jaar Den Travoo Alle fotoalbums

Openingsuren & contact

Open vandaag: 9u - 16u
adres
Gasthuisstraat 672490 Balen
tel.
014/74 43 43
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top