Vrijwilligerswerk

Balen vrijwilligt via Give a Day

Hier maken vrijwilligers het verschil!

Het is al langer geweten dat het lokaal bestuur mag rekenen op vele helpende handen om van Balen een warme en sociale gemeente te maken waar het goed is om te wonen. Onze diensten, organisaties en verenigingen mogen al jaren rekenen op tonnen goesting, inzet en talent van duizenden vrijwilligers, elke dag opnieuw. 

Om deze mooie traditie te verduurzamen lanceren we, in samenwerking met Give a Day, een platform waar je alles kan terugvinden over vrijwilligerswerk in onze gemeente. En nog belangrijker: ook organisaties en vrijwilligers vinden er elkaar!


Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk?

Via Give A Day kan je zoeken op je interesses, op een specifieke organisatie of op wanneer je kan en je krijgt een lijst waaruit je jouw ideale vrijwilligersactiviteit kan kiezen. Elke dag komen er nieuwe activiteiten bij! Wil je niet elke keer terug zoeken, registreer je en krijg zo activiteiten op jouw maat.

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de verschillende vacatures en vind jouw ideale vrijwilligerswerk in Balen! 


Ben je een organisatie of vereniging?

Registreer je en voeg je vacatures en activiteiten toe! Beheer eenvoudig je vrijwilligersactiviteiten en vind via de zoekfunctie vrijwilligers op jouw maat. Elke dag komen er nieuwe vrijwilligers bij! 

Maak een profiel aan op Give a Day

Fotoalbums

2017 Bedankreceptie vrijwilligers Alle fotoalbums

Openingsuren & contact

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
vrijwilligers@balen.be
Naar top