Nieuws : Balen Helpt - vrijwilligerswerk in Balen

Nieuwsoverzicht

 • Burenhulp boomt in Balen: bewoners Reit leren elkaar en hun buurt beter kennen

  wo 31 mei
  Op uitnodiging van het lokaal bestuur konden de bewoners van de Balense buurt de Reit elkaar en hun buurt beter leren kennen tijdens een wandeling en een buurtfeest. Dit in het kader van het project Zorgzame Buurten en ter gelegenheid van de Dag van de Buren.
 • Gezocht: vrijwilligers voor RolMobiel en Minder Mobielen Centrale

  do 11 mei
  De sociale dienst is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor de RolMobiel en de Minder Mobielen Centrale (MMC). Stel je kandidaat via het vrijwilligersplatform van de gemeente.
 • Foto's bedankreceptie vrijwilligers lokaal bestuur

  vr 3 mrt
  Op donderdag 2 maart waren alle vrijwilligers van OCMW en gemeente (adviesraden, oudercomités scholen, vzw's,...) uitgenodigd op een receptie aan PC Balen-Centrum. Het gemeentebestuur wilde hen daarmee nog eens extra bedanken voor hun inzet ten dienste van de Balense burger. Bekijk hier de foto's.
 • Ben jij tussen 18 en 25 jaar? Kies dan voor een Samenlevingsdienst!

  ma 13 feb
  Jongeren kunnen zich gedurende zes maanden voltijds engageren voor een maatschappelijk project binnen hun interesseveld (cultuur, sport, duurzame ontwikkeling, hulpverlening, onderwijs). Zo proef je tegelijk van het werkleven en groei je persoonlijk. Interesse? Schrijf in voor de online infosessie.
1-4 Van 4
Naar top