logo print logo ocmw print

Nieuws : Vrijwilligers gemeente en ocmw

Nieuwsoverzicht

 • Psychologische bijstand nodig? Vraag info via #BalenHelpt

  vr 24 apr
  Heel wat mensen hebben het mentaal wat moeilijker de laatste tijd en da's begrijpelijk. Via het vrijwilligersplatform #BalenHelpt kan je nu ook gratis psychologische bijstand aanvragen (bvb. online gespreksgroepen en ondersteuning bij rouw). Je kan ook gratis bellen en chatten met heel wat diensten.
 • Wandelbuddy's gezocht

  di 14 apr
  Ook nu blijft het belangrijk om te bewegen en sociaal contact te hebben, met respect voor de veiligheidsmaatregelen. Sommigen hebben helaas geen netwerk om op terug te vallen. Wil jij als vrijwilliger geregeld een wandeling maken of ben je zelf eenzaam en op zoek naar een wandelbuddy? Meld het hier!
 • #BalenHelpt: ook voor hulp aan zorgverleners

  vr 27 mrt
  Mensen die nu in de zorg werken, mogen ook beroep doen op het vrijwilligersplatform #BalenHelpt. Deze vrijwilligers kunnen ingezet worden om bv. boodschappen te doen. Er staan heel wat Balense vrijwilligers te trappelen om je te helpen!
 • #BalenHelpt: Wil jij als vrijwilliger helpen? Of ken je iemand die hulp, steun of een telefoontje nodig heeft?

  vr 20 mrt
  De gemeente Balen heeft een vrijwilligersplatform online gezet. Daarop kunnen vrijwilligers zich opgeven als ze willen helpen. Ook als je zelf (of iemand in je omgeving) hulp, steun of een telefoontje nodig hebt, kan je dit opgeven. Via dit platform proberen we de vraag en het aanbod te koppelen.
1-4 Van 4
Naar top