Balen Helpt - vrijwilligerswerk in Balen

Balen Helpt via Give a Day

Hier maken vrijwilligers het verschil!

Het is al langer geweten dat het lokaal bestuur mag rekenen op vele helpende handen om van Balen een warme en sociale gemeente te maken waar het goed is om te wonen. Onze diensten, organisaties en verenigingen mogen al jaren rekenen op tonnen goesting, inzet en talent van duizenden vrijwilligers, elke dag opnieuw. 


Word vrijwilliger

Het vinden van het ideale vrijwilligerswerk kan soms lastig zijn. Via het vrijwilligersplatform Give A Day kan je zoeken op je interesses, op een specifieke organisatie of op wanneer je kan en je krijgt een lijst waaruit je jouw ideale vrijwilligersactiviteit kan kiezen. Elke dag komen er nieuwe activiteiten bij!

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan bij het vrijwilligersplatform en start jouw vrijwilligersavontuur!

Maak je profiel aan als vrijwilliger


Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Als je al geregistreerd bent en meteen op zoek wilt naar vrijwilligerswerk, ben je bij het vrijwilligersplatform aan het juiste adres. Je kan hier makkelijk zoeken naar vrijwilligerswerk dat past bij jouw interesses en beschikbaarheid.

Vind jouw ideale vrijwilligerswerk in Balen


Burenhulp

Buren helpen buren. Nood aan een babbel, boodschappen, computer of andere hulp? Neem dan eens een kijkje op het burenplatform.

Wil je laten zien dat je klaarstaat om je buren te helpen? Download dan de affiche of haal ze af in VC De Kruierie en hang ze goed zichtbaar voor je raam.

Ga naar het burenplatform

Fotoalbums

2017 Cultuurprijs 2016 Alle fotoalbums

Openingsuren & contact

(Nationale Feestdag)
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
vrijwilligers@balen.be
Naar top