Nieuws : Dankzij vrijwilligers (getuigenissen)

Nieuwsoverzicht

 • Buren maken Balen beter! Doe jij ook mee?

  vr 1 mrt
  Of het nu gaat om het helpen van een oudere buurman met het buitenzetten van zijn vuilbak, het delen van overschot van je eigen groentetuin, of het oppassen op elkaars huisdieren tijdens een weekendje weg: burenhulp is een mooie manier om elkaar te steunen en de banden binnen je buurt te versterken.
 • Vrijwilliger: jij bent van onSCHATbare waarde

  vr 1 mrt
  De tocht door vrijwilligersland is een groot avontuur, gevuld met ontmoetingen en ervaringen, verschillende sectoren en organisaties, én schatten van vrijwilligers. Elk jaar zetten honderden vrijwilligers zich belangeloos in voor onze gemeente. En dat is van onSCHATbare waarde!
 • Week van de Vrijwilliger: ga een dag mee op pad met een Mobitwin vrijwilliger

  vr 1 mrt
  Heb je wat vrije tijd tijdens de week en wil je die zinvol besteden? Help je graag mensen en heb je een eigen auto? Dan is het vrijwilligerswerk bij Mobitwin misschien wel iets voor jou! Tijdens de Week van de Vrijwilliger kan je eens komen uittesten om te zien of het iets voor jou is.
 • Word jij de nieuwe begeleider van de RolMobiel?

  ma 29 jan
  Help jij graag anderen en heb je enkele uren per week vrije tijd? Als begeleider bij de RolMobiel help je de chauffeur met het in- en uitstappen van passagiers, en maak je een praatje met hen. Mensen veilig en comfortabel op hun bestemming brengen, dat is jouw taak! Interesse? Stel je snel kandidaat
 • Tijd over? Ga aan de slag als vrijwilliger!

  di 16 jan
1-5 Van 5
Naar top