Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Den Travoo

 • Themaweek in Den Travoo: zomerse pasta

  do 13 jun
 • Gratis cursus openbaar vervoer

  do 18 apr
  Op 25 april start een gratis 9-delige cursus openbaar vervoer in Den Travoo. Je leert er o.a. hoe je een route plant, hoe en waar je een ticket koop en hoe je uitzoekt welke trein of bus je moet nemen. Elke donderdag t.e.m. 27 juni (behalve 30 mei) tussen 9u en 12u. Vooraf inschrijven in Den Travoo.
 • Foto's Dag van de Mantelzorger

  vr 5 apr
  Op 4 april kwamen alle mantelzorgers en hun hulpbehoevenden samen in VC De Kruierie. Op deze ‘Dag van de Mantelzorger’ wilde het ocmw hen daarmee de erkenning geven die ze verdienen voor hun oneindig goede zorgen. Goochelaars Martijn en Luca zorgden voor een gesmaakt intermezzo. Bekijk de foto's.
 • Foto's Peuterspeelpunt in Bib

  vr 22 mrt
  Boekstartgemeente Balen wil het (voor)lezen bij kinderen stimuleren. Daarom vond het Peuterspeelpunt op vrijdag 22 maart uitzonderlijk plaats in de Bib van Balen. De peuters maakten kennis met het kinderaanbod van de Bib en luisterden naar de verhalen van de voorleesmoeder. Bekijk de foto's.
 • Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo voor het voorjaar

  ma 10 dec
  Benieuwd welke gratis vormingen en diensten Den Travoo in het voorjaar aanbiedt? Download dan hier de brochure of haal een exemplaar af in het OCMW-huis of in Den Travoo.
1-5 Van 5