logo print logo ocmw print

Nieuws : Den Travoo

Nieuwsoverzicht

 • Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo voor het najaar

  do 9 jul
  Den Travoo biedt heel wat interessante vormingen en diensten aan. Lees verder om het aanbod voor het volgende voorjaar te bekijken of haal het vormingsboekje af in het ocmw-huis of in Den Travoo. Alle vormingen zijn gratis, voor deelname aan cursussen moet je wel steeds vooraf inschrijven.
 • Verras een geweldige mantelzorger!

  di 23 jun
  23 juni is Dag van de Mantelzorger. Hét ideale moment om alle mantelzorgers te bedanken voor de onmisbare schakel die ze zijn in het zorgen voor naasten. Wil jij een Balense mantelzorger verrassen? Laat het weten via het e-loket of telefonisch, en dan zorgt de gemeente Balen voor een leuke attentie.
 • Ontmoetingsruimte Den Travoo terug open vanaf 15 juni

  di 9 jun
  Vanaf maandag 15 juni kan je opnieuw in de ontmoetingsruimte van Den Travoo terecht voor een koffie, babbel of hapje eten. Dit elke maandag, woensdag en vrijdag (11u-15u). Om het voor iedereen veilig te houden, worden er max. 34 personen toegelaten. Reserveer vooraf je tafel op 014/68 71 93.
 • Praatpunt gaat digitaal verder

  vr 15 mei
  Ook in deze coronatijden kunnen anderstaligen hun Nederlands blijven oefenen met Nederlandstalige vrijwilligers. Niet in Den Travoo uiteraard, maar wel digitaal via videogesprekken.
 • Travoo inzamelpunt voor Nationale Naaiactie

  ma 27 apr
  Om het coronavirus mee te bestrijden, organiseert Maakjemondmasker.be de grootste Belgische mondmaskeractie ooit. Doe mee aan de Nationale Naaiactie en breng je zelfgemaakte mondmaskers (of stoffen en linten) binnen in Den Travoo. Ze zijn voor hen die ze meer dan anderen gaan nodig hebben.
 • Strijkdienst terug aan het strijken

  do 23 apr
  De klanten van strijkdienst 't IJzertje kregen een sms dat de medewerkers terug paraat staan om de strijk te doen. Nieuwe klanten zijn uiteraard ook welkom. Hou je wel strikt aan de coronamaatregelen zoals o.a. je was in de inkomsas plaatsen. Je krijgt een sms als je strijk klaar is om op te halen.
 • Wijk-werken telefonisch of per mail bereikbaar

  di 31 mrt
 • Gezellige drukte op nieuwjaarsreceptie Praatpunt Café

  ma 3 feb
  Afgelopen woensdag 29 januari organiseerden de vrijwilligers van Praatpunt Café een feestelijke nieuwjaarsreceptie in Den Travoo. Heel wat anders- en Nederlandstaligen genoten er van een gezellige babbel en een hapje en drankje. Bekijk de foto's.
 • Video Praatpunt Café: Tastes of the world

  do 21 nov
1-9 Van 9
Naar top