Nieuws : Keiheuvel

Nieuwsoverzicht

 • Keiheuvel loopt vol voor Margriet en Celien (foto's)

  do 31 aug
  Nadat Balen Muziekterras eind juli afgelast werd door de regen, bleef Margriet Hermans woensdagavond dan maar lekker hangen op recreatiedomein Keiheuvel, samen met dochter Celien en liveband. Een leuke afsluiter van de zomervakantie, zeker voor de kinderen die mee op het podium mochten.
 • Mission M zet Markt in vuur en vlam op Muziekterras (foto's)

  vr 18 aug
  De Markt liep donderdagavond goed vol voor het voorlaatste Muziekterras van deze zomer. Na een akoestisch voorprogramma door Kirri Valvekens zette Mission M de boel in vuur en vlam met hun energieke rockmuziek. Bekijk de foto's.
 • Cliff Willy & zijn Podiumboys schitteren op Muziekterras Rosselaar (foto's)

  vr 11 aug
  Cliff Willy & zijn Podiumboys gaven op 10 augustus het beste van zichzelf tijdens het Muziekterras bij chiro Rosselaar. De aanwezigen werden getrakteerd op een zomeravond vol goede muziek en een gezellige sfeer. Bekijk hier de foto’s.
 • Nieuw telefoonnummer voor Keiheuvel: 014/74 41 90

  do 4 mei
 • Foto's STREEKmarkt

  ma 24 apr
  STREEKmarkt lokte zondagnamiddag een massa volk naar recreatiedomein Keiheuvel. Ze proefden er van heerlijke lokale producten, genoten van de animatie voor jong en oud en nog veel meer! Bekijk de foto's.
 • Keiheuvel en Bar 4 Nature klaar voor nieuw seizoen

  do 30 mrt
  Recreatiedomein Keiheuvel is ook dit seizoen weer dé plek bij uitstek voor een leuke, avontuurlijke en budgetvriendelijke familie-uitstap! Buiten de speeltuin kan je er vanaf zaterdag 1 april ook opnieuw terecht voor de gocarts, adventure minigolf, trampolines,... en de uitgebreide Bar4Nature!
 • Honden verplicht aan de lijn, ook in natuurgebieden

  wo 15 mrt
  De laatste tijd worden er weer veel loslopende honden gemeld in de omgeving van de Keiheuvel en De Most. Ook in deze natuurgebieden is het verplicht om honden aan te lijnen, net zoals op de openbare weg. In het natuurdomein is er een losloopweide langs Heerbaan, waar de honden zich kunnen uitleven.
 • Ga met je gezin op een buitengewone expeditie door Balen!

  do 16 jun
  Vanaf deze zomer kan je op expeditie in Balen. 'Expeditie Buitengewoon' is een driedaagse wandeltocht door de prachtige Balense natuur voor avontuurlijke gezinnen (en evt. hun hond). Je overnacht in gloednieuwe buitengewone verblijven: een reusachtig vogelhuis en ei met vogelnest. Uniek in België!
1-8 Van 8
Naar top