Nieuws : Wandelpaden

Nieuwsoverzicht

 • Balen-Neetlaan na heraanleg fietspad opnieuw open vanaf zaterdag 20 november

  do 18 nov
  Als alles verloopt zoals gepland, is op de Balen-Neetlaan opnieuw verkeer in beide richtingen toegelaten vanaf zaterdag 20 november, na het wegnemen van de signalisatie. De gemeente Mol liet hier sinds 4 oktober het fietspad in klinkers aan de kant van Mol-Wezel vervangen door beton.
 • Vanaf 4 oktober twee maanden eenrichtingsverkeer in Balen-Neetlaan

  vr 24 sep
  Vanaf maandag 4 oktober laat de gemeente Mol het fietspad in klinkers op de Balen-Neetlaan (kant Mol-Wezel) vervangen door beton. Door deze werken wordt er gedurende ongeveer 2 maanden eenrichtingsverkeer ingesteld in de straat. Verkeer vanuit Balen naar de rotonde in Wezel blijft mogelijk.
 • Avontuurlijk wandelen in de Molse Netevallei dankzij gloednieuw knuppelpad

  vr 18 jun
  De vallei van de Molse Nete in Balen is een heerlijk wandelgebied, maar tot voor kort ook matig toegankelijk omwille van zéér natte stukken. Daarom ging gemeentebestuur Balen een samenwerking aan met Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete. Het resultaat? Een gloednieuw kronkelend knuppelpad.
 • Infototems op toeristische trekpleisters

  do 3 jun
  Toerisme Balen heeft infototems geplaatst op 5 toeristische trekpleisters: recreatiedomein Keiheuvel, natuurgebied Scheps, Beat the Barn, Pakawi Park en Pastorij Olmen. Zo heb je altijd de meest recente toeristische info (plannen, routes, hotspots,...) bij de hand om deze zomer te #straleninbalen.
 • Ontdek Balen met het toeristisch plan 2021

  vr 23 apr
  Jammer genoeg geen officiële opening van het Toeristisch Seizoen komende zondag. Maar de dienst toerisme en VVV Balen brengen je toch graag even op de hoogte van alle toeristische trekpleisters van #ontdekbalen. Daarom valt volgende week het nieuwe toeristisch plan bij alle Balenaars in de bus.
 • Nieuwe wandelzoektocht voor kinderen in Scheps

  do 5 nov
  De dienst toerisme heeft voor kinderen van 6 tot 12 jaar een nieuwe wandelzoektocht (6,7 km) uitgewerkt. 'Het Parelsnoer van de Heilige Odrada' wijst hen de weg door natuurgebied Scheps. Onderweg beelden ze de legende van Odrada uit in verschillende foto challenges. Reserveer vooraf de wandeltas.
 • Nieuwe geocache voor jong en oud in Keimannetjesland

  di 18 aug
  Sinds afgelopen weekend is er een gloednieuwe geocache in Keimannetjesland op de Keiheuvel. Ideaal om kinderen te laten kennismaken met dit schatzoekspel, maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven. Je kan deze cache-trail meteen combineren met de Keimannetjeswandeling.
 • Ontdek Balen via gloednieuwe website

  do 16 jul
  De website van Toerisme Balen zit in een nieuw jasje. Op www.ontdekbalen.be vind je massa's tips over wat je in onze gemeente allemaal kan doen: wandelen, fietsen, uitstapjes maken, evenementen bezoeken, eten, drinken en slapen,... Je kan er deze zomer ook elke week een nieuwe zoektocht downloaden.
 • Ontdek Balen met het gloednieuwe toeristisch plan

  do 28 mei
  Tiptrip voor het zomerse weekend: Ben jij op zoek naar leuke wandelingen, fietstochten of 10 dingen om te ontdekken in Balen? Haast je dan naar VC De Kruierie, waar je het gloednieuwe toeristisch plan (vers van de pers!) gratis kan afhalen! Of bekijk de online versie via de link hieronder.
1-9 Van 9
Naar top