logo print logo ocmw print

Nieuws : Cultuur

Nieuwsoverzicht

 • Uitslagen en foto's Cultuurprijs 2019

  do 20 feb
  De jury heeft woensdag de Cultuurprijs 2019 uitgereikt aan 'Olmen ontmoet Olmen'. De Cultuurprijs van het publiek ging naar 'Het Lichtpunt got talent'. Bekijk alle gehuldigden en de foto's.
 • Beperkte verkoop Vrijetijdscheques in twee weken voor Balen Jaarmarkt

  ma 17 feb
  In de 2 weken vóór Balen Jaarmarkt (16-28 maart) wordt de waarde van de Vrijetijdscheques die je in VC De Kruierie kan aankopen beperkt tot max. 25 euro per persoon. Dit om overrompelingen in die periode (zoals in het verleden) te vermijden en om iedereen een gelijke kans te geven cheques te kopen.
 • Ladies Night op 5 maart met film over straffe vrouwen

  ma 17 feb
  Naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag kunnen alle vrouwen op 5 maart in VC De Kruierie genieten van 'Angry Indian Goddesses', een film over krachtige Indische vrouwen die zich proberen vrij te vechten in een land waar dat niet zo vanzelfsprekend is. € 5 kassa, € 4 voor 55+/-26, € 3 vvk.
 • Vastenavondtraditie in Olmen: Hanekappen en Defilé

  ma 17 feb
  Op zondag 23 februari breekt in Olmen opnieuw de carnavalsgekte los. Drie dagen lang vieren de Olmenaren feest, met als hoogtepunt het befaamde 'Hanekappen' op maandag 24 februari en het grootse 'Defilé' op de Olmense Markt op dinsdagnamiddag 25 februari.
 • Expo in VC De Kruierie: 'Beeldige Boeken'

  za 15 feb
  Van 22 feb t.e.m. 31 maart kan je in VC De Kruierie tijdens de openingsuren de expo 'Beeldige boeken' bezoeken. De jongeren van de Academie voor Beeldende Kunsten gingen creatief aan de slag met boeken en verhalen, wat prachtige kunstwerken heeft opgeleverd. Feestelijke opening: 22 februari om 11u.
 • Bedelzingen op maandagvoormiddag in Olmen

  vr 14 feb
 • Affichebord in Olmen weggehaald

  do 6 feb
  Door een misverstand heeft de aannemer die bezig is aan bouwwerken naast de parking van de Veldstraat in Olmen, het affichebord verwijderd. Er wordt zo snel mogelijk gezocht naar een oplossing. Meer informatie volgt.
 • Ticketverkoop Sportman II (Ruben Van Gucht) gestart

  ma 13 jan
  Op vrijdag 20 maart komt sportpresentator en programmamaker Ruben Van Gucht (bekend van o.a. het Journaal) naar VC De Kruierie met zijn nieuwe theatervoorstelling Sportman II. Tickets (€ 10 in vvk of € 14 aan de kassa) vanaf nu te koop in VC De Kruierie of via www.balen.be/tickets. Wees er snel bij!
 • Klevertje ziekenfonds tonen bij aankoop Vrijetijdscheque

  ma 23 sep
  Mensen die ingeschreven zijn op de kaartenbank van het ocmw en personen met een verhoogde tegemoetkoming, kunnen Vrijetijdscheques met korting aankopen (aan resp. 20% en 50% van de waarde). Om misbruik te voorkomen, moeten ze voortaan bij elke aankoop wel een klevertje van hun ziekenfonds tonen.
1-9 Van 9
Naar top