Nieuws : Toeristische evenementen

Nieuwsoverzicht

 • Film- en fotoverslag van Fiesta Mundial 2022

  ma 26 sep
  Fiesta Mundial trok terug naar haar oorspronkelijke locatie in de Boudewijnlaan. Daar werd zaterdag het festival op gang getrokken met leuke optredens en zondag was het naar goede gewoonte weer heel gezellig met een zuiderse markt, workshops en wereldse klanken. Bekijk hier de foto's en het filmpje.
 • Guido Belcanto lokt massa volk naar Muziekterras Keiheuvel (foto's)

  vr 29 jul
  Jade Mintjens en Guido Belcanto waren donderdagavond te gast op het tweede Muziekterras van deze zomer. De stand-up comedienne en de eigenzinnige koning van het levenslied lokten een massa volk naar recreatiedomein Keiheuvel. Bekijk de foto's.
 • Muziekterras neemt vliegende start in Olmen (foto's)

  vr 15 jul
  The Final Flashback-Band opende donderdagavond een nieuw seizoen van Balen Muziekterras op de Olmense Markt. De sfeer zat er meteen goed in op deze mooie zomeravond. Bekijk de foto's. Volgende afspraak is met Guido Belcanto op donderdag 28 juli in recreatiedomein Keiheuvel.
 • Ga met je gezin op een buitengewone expeditie door Balen!

  do 16 jun
  Vanaf deze zomer kan je op expeditie in Balen. 'Expeditie Buitengewoon' is een driedaagse wandeltocht door de prachtige Balense natuur voor avontuurlijke gezinnen (en evt. hun hond). Je overnacht in gloednieuwe buitengewone verblijven: een reusachtig vogelhuis en ei met vogelnest. Uniek in België!
1-4 Van 4
Naar top