logo print logo ocmw print

Nieuws : Toeristische evenementen

Nieuwsoverzicht

 • Ontdek Balen met het gloednieuwe toeristisch plan

  do 28 mei
  Tiptrip voor het zomerse pinksterweekend: Ben jij op zoek naar leuke wandelingen, fietstochten of 10 dingen om te ontdekken in Balen? Haast je dan naar VC De Kruierie, waar je het gloednieuwe toeristisch plan (vers van de pers!) gratis kan afhalen! Of bekijk de online versie via de link hieronder.
 • Reisblogger ontdekt toeristische pareltjes in Balen

  di 19 mei
  De bekende reisblogger Vetexbart (Bart Melis) trekt meestal verder de wereld in, maar omwille van corona ging hij op zoek naar pareltjes dichter bij huis. En waar belandt hij dan? In Balen natuurlijk! Zijn verslag kan je waarschijnlijk wel inspireren, zo net voor een mooi verlengd weekend.
 • Wat met grote en kleine Balense evenementen na 3 mei?

  vr 17 apr
  De Nationale Veiligheidsraad besliste woensdag dat er t.e.m. eind augustus géén massa-evenementen mogen plaatsvinden. De komende weken moet de federale overheid duidelijkheid verschaffen over welke evenementen precies onder deze noemer vallen en over de toekomst van andere evenementen na 3 mei.
 • Oplossingen en winnaars winterzoektocht

  ma 30 mrt
 • Historia Mundi komt naar Balen

  ma 17 feb
  Historia Mundi, 's lands grootste historische evenement, slaat dit jaar haar tenten op in Balen. Noteer alvast 20 en 21 juni in je agenda. Dan kan je op de Keiheuvel een tijdreis maken doorheen de wereldgeschiedenis, uitgebeeld aan de hand van klederdrachten, ambachten, kampementen en veldslagen.
1-5 Van 5
Naar top