Nieuws : Wandelen, fietsen en ruiteren

Nieuwsoverzicht

 • Deelgenomen aan de winterzoektocht? Breng je formulier binnen ten laatste op 29 februari!

  wo 21 feb
  Nam jij deze winter deel aan de winterzoektocht van VVV Balen? Breng dan je ingevulde deelnameformulier uiterlijk op 29 februari binnen in VC De Kruierie, alleen zo maak je kans op een mooie prijs!
 • Ga op wandeldate met je oma/opa

  ma 5 feb
  Ga op wandel in het centrum van #ontdekbalen en stel je oma/opa ondertussen de leukste vragen over vroeger. Afsluiten doe je met een lekker hapje en drankje in een Balense horecazaak. Koop het wandelpakket (9 euro incl. bonnenboekje) in VC De Kruierie en ga samen op pad!
 • Geen fietslabelen in december, januari en februari

  vr 24 nov
  Tijdens de wintermaanden december, januari en februari is het niet mogelijk om je fiets te laten labelen. De eerstvolgende sessie is op woensdag 6 maart (13u-15u30 in de garage van het gemeentehuis op hoek Molenstraat-Vredelaan), enkel op afspraak.
 • Doe mee met Winterzoektocht VVV Balen

  vr 10 nov
  Vanaf zaterdag 11 november kan je deelnemen aan de 5de Winterzoektocht (4,5 km in het centrum van Balen) van VVV Balen. Inschrijvingsformulieren af te halen aan de balie van VC De Kruierie. Breng je ingevulde formulier binnen voor 29 februari '24 en maak kans op een mooie prijs.
 • Begin Molenstraat (tegen Markt) afgesloten vanaf 22 april

  vr 15 apr
  Op vrijdag 22 april wordt de verkeerssituatie in de Molenstraat heringericht, als voorbereiding op de werken voor een bouwproject op de hoek van de Molenstraat en Markt. Voor de veiligheid van o.a. passerende schoolkinderen wordt het begin van de Molenstraat vanaf dan voor lange tijd afgesloten.
 • Nieuwe wandelzoektocht voor kinderen in Scheps

  do 5 nov
  De dienst toerisme heeft voor kinderen van 6 tot 12 jaar een nieuwe wandelzoektocht (6,7 km) uitgewerkt. 'Het Parelsnoer van de Heilige Odrada' wijst hen de weg door natuurgebied Scheps. Onderweg beelden ze de legende van Odrada uit in verschillende foto challenges. Reserveer vooraf de wandeltas.
 • Foto- en filmverslag kerstwandeling en kerstmarkt

  wo 27 dec
1-7 Van 7
Naar top