Nieuws : Wandelen

Nieuwsoverzicht

 • Verkeershinder in Vaartstraat en Olmensebaan (5-9 dec)

  wo 30 nov
  In de week van week van 5 december hou je best rekening met verkeershinder in de Vaartstraat (t.h.v. Lidl) en de Olmensebaan (t.h.v. huisnummer 105). Op beide locaties worden werken uitgevoerd waarbij mobiele lichten het beurtelings verkeer regelen, met fietsers op de rijbaan.
 • Avondwandeling Olmen op 5 december

  ma 28 nov
 • Foto's 'Wandel mee in de herfst'

  ma 14 nov
  334 wandelaars genoten op een zonnige 11 november van de mooie natuur in en om Hulsen. Bekijk de foto's van VVV Balen van de tocht 'Wandel mee in de herfst'.
 • Doe mee met winterzoektocht VVV Balen

  di 8 nov
  Vanaf vrijdag 11 november kan je deelnemen aan de 4de Winterzoektocht (4 km in het centrum van Balen) van VVV Balen. Inschrijvingsformulieren af te halen aan de balie van VC De Kruierie. Breng je ingevulde formulier binnen voor 28 februari '23 en maak kans op een mooie prijs.
 • Wandel mee in de herfst

  do 3 nov
  Op vrijdag 11 november kan je deelnemen aan de tocht 'Wandel mee in de herfst' van VVV Balen. Je hebt de keuze tussen verschillende afstanden tussen 6 km en 20 km in de omgeving van Balen. Vertrekken kan tussen 9u30 en 14u30 aan PC Hulsen (Ossenberg 114). Deelname € 5 (kinderen € 3).
 • Oplossingen en winnaars zomerzoektochten VVV

  wo 7 sep
  Bekijk de oplossingen van de fiets- en wandelzoektocht van VVV Balen.
 • Ga met je gezin op een buitengewone expeditie door Balen!

  do 16 jun
  Vanaf deze zomer kan je op expeditie in Balen. 'Expeditie Buitengewoon' is een driedaagse wandeltocht door de prachtige Balense natuur voor avontuurlijke gezinnen (en evt. hun hond). Je overnacht in gloednieuwe buitengewone verblijven: een reusachtig vogelhuis en ei met vogelnest. Uniek in België!
 • Wandel- en fietsdoorsteek aan nieuwe kade Nagelsberg

  di 10 mei
  Aan de oostzijde van het kanaal aan bedrijventerrein Holven werd een nieuwe laad- en loskade aangelegd. Het jaagpad is er blijvend onderbroken t.h.v. de Nagelsberg (de poorten blijven gesloten). Voor fietsers en voetgangers is er een korte omleiding via een nieuwe doorsteek en Nagelsberg/KMO-straat.
 • Begin Molenstraat (tegen Markt) afgesloten vanaf 22 april

  vr 15 apr
  Op vrijdag 22 april wordt de verkeerssituatie in de Molenstraat heringericht, als voorbereiding op de werken voor een bouwproject op de hoek van de Molenstraat en Markt. Voor de veiligheid van o.a. passerende schoolkinderen wordt het begin van de Molenstraat vanaf dan voor lange tijd afgesloten.
 • Ontdek Balen met het toeristisch plan 2022

  wo 23 mrt
  De lente is in aantocht, tijd voor een nieuw toeristisch plan van #ontdekbalen. In dit plan kom je te weten wat er allemaal te beleven valt in onze gemeente. Download het plan op de website van Toerisme Balen of haal een gratis exemplaar af aan de balie van VC De Kruierie
 • Avontuurlijk wandelen in de Molse Netevallei dankzij gloednieuw knuppelpad

  vr 18 jun
  De vallei van de Molse Nete in Balen is een heerlijk wandelgebied, maar tot voor kort ook matig toegankelijk omwille van zéér natte stukken. Daarom ging gemeentebestuur Balen een samenwerking aan met Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete. Het resultaat? Een gloednieuw kronkelend knuppelpad.
 • Nieuwe wandelzoektocht voor kinderen in Scheps

  do 5 nov
  De dienst toerisme heeft voor kinderen van 6 tot 12 jaar een nieuwe wandelzoektocht (6,7 km) uitgewerkt. 'Het Parelsnoer van de Heilige Odrada' wijst hen de weg door natuurgebied Scheps. Onderweg beelden ze de legende van Odrada uit in verschillende foto challenges. Reserveer vooraf de wandeltas.
1-12 Van 12
Naar top