logo print logo ocmw print

Nieuws : Fietsen

Nieuwsoverzicht

 • Code ORANJE: rook- en (kamp)vuurverbod in bos en natuur

  wo 20 mei
  Door de droogte is er een verhoogd gevaar op brand in onze natuurgebieden. Daarom kondigde de gouverneur een rook- en vuurverbod af in onze bos-, heide- en natuurgebieden van onze provincie. Ze roept iedereen om om waakzaam te zijn en bij het minste vermoeden de brandweer te verwittigen via 112.
 • Reisblogger ontdekt toeristische pareltjes in Balen

  di 19 mei
  De bekende reisblogger Vetexbart (Bart Melis) trekt meestal verder de wereld in, maar omwille van corona ging hij op zoek naar pareltjes dichter bij huis. En waar belandt hij dan? In Balen natuurlijk! Zijn verslag kan je waarschijnlijk wel inspireren, zo net voor een mooi verlengd weekend.
 • Doe mee aan fiets- en wandelfotozoektocht vanaf 11 mei

  vr 8 mei
  Vanaf maandag 11 mei kan je weer deelnemen aan de wandel- en fietsfotozoektocht van VVV Balen en de dienst toerisme. Deelnameformulieren zijn vanaf dan te koop aan de balie van VC De Kruierie (4 euro). Breng ze er uiterlijk 31 augustus ingevuld terug binnen om kans te maken op mooie prijzen.
 • Brug aan Nyrstar tijdelijk afgesloten

  vr 24 apr
  De brug over het Kanaal van Beverlo (aan Nyrstar) in Wezel is afgesloten voor alle vracht- en autoverkeer. Een vrachtwagen heeft de brug beschadigd. De omleiding verloopt via de Ring en het bedrijventerrein Kristalpark (Lommel). Fietsers en voetgangers mogen voorlopig wel stapvoets passeren. 
 • Fase ROOD: Strikt verbod op roken en vuur maken in bos en natuur

  ma 20 apr
  Door de aanhoudende droogte is code ROOD afgekondigd voor de bos- en natuurgebieden in onze provincie. Roken en vuur maken er is verboden.
 • Voorstelling fiets-o-strade Balen-Herentals

  vr 2 jun
  Op 31 mei stelden medewerkers van de Provincie Antwerpen in VC De Kruierie de fiets-o-strade F105 voor. Deze fietssnelweg zal in de toekomst zorgen voor een veilige, comfortabele en vlotte verbinding tussen Balen en Herentals. BalenTV was erbij en sprokkelde reacties bij de vele nieuwsgierigen.
1-6 Van 6
Naar top