Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Vrijetijdscentrum De Kruierie

 • Bekijk nu de najaarsbrochure van VC De Kruierie al digitaal

  Seizoensbrochure VC De Kruierie najaar 2018 wo 20 jun
  Benieuwd naar alle podiumvoorstellingen, educatieve activiteiten en tentoonstellingen in VC De Kruierie dit najaar? Lees hier de digitale versie of haal begin juli de brochure af aan de balie van VC De Kruierie.
 • Plantenasiel PlantAardig in VC De Kruierie

  Plantenasiel PlantAardig wo 23 mei
  Heb jij een plant waar je van af wil? Of ben je op zoek naar een nieuwe kamergenoot? Dan kan je vanaf nu maandelijks in VC De Kruierie terecht. Plantenasiel PlantAardig vangt thuisloze of ongewenste planten op en zoekt nieuwe groene vingers om ze te adopteren. Te beginnen zaterdag 26 mei (10u-16u).
 • Scholennieuws: Educatieve spelen over verkiezingen in VC De Kruierie

  Democracity wo 18 apr
  Op zondag 14 oktober kiezen we een nieuwe gemeente- en provincieraad. In VC De Kruierie kan je twee educatieve spelen lenen die kinderen vanaf 10 jaar op een speelse manier vertrouwd maken met politiek, verkiezingen en democratie.
 • Rap op Stapkantoor weer elke week open

  vr 16 mrt
 • Leescafé VC De Kruierie omgetoverd tot KruiDerie

  KruiDerie wo 10 jan
  Wie sinds de Warmste Week half december nog in VC De Kruierie is geweest, zal gemerkt hebben dat het leescafé is omgebouwd tot een duurzame groene oase: de KruiDerie. De herinrichting kwam er na het grote succes van het nostalgisch leescafé eind 2016 en het jaarthema in 2018 'Balen duurSamer'.
 • Warmste Week in KruiDerie levert 3.600 euro op!

  Warmste Week in De KruiDerie vr 22 dec
  Alle acties van de Warmste Week in De KruiDerie hebben in totaal 3.600 euro opgeleverd voor de drie goede doelen: De Schakel, Amuka vzw en Lotus UZ Leuven. Een warme dankjewel aan alle bezoekers, vrijwilligers en muzikanten! Bekijk de foto's en filmpjes van de Warmste Week.
 • Bekijk de Cultuurgids online

  Cultuurgids ma 11 dec
  De Cultuurgids viel een tijd geleden al in je brievenbus. Heb je hem per ongeluk weggegooid met het oud papier of toch niets in de bus gevonden? Dan kan je de gids hier nu ook online bekijken. Of haal een exemplaar af in de Infopunten (gemeentehuis, VC De Kruierie, OCMW-huis).
 • Bekijk toneelbrochure 2017-2018

  Toneelbrochure 2017-2018 ma 9 okt
  De 28ste (!) toneelbrochure, met alle toneelopvoeringen van Balense toneelverenigingen van het seizoen 2017-2018, werd in de week van 16 oktober gratis huis-aan-huis verdeeld. Lees hem hier online!
 • Scholennieuws: Gratis afficheborden ook voor scholen!

  Affichebord in Rosselaar do 8 jun
  In elke gehucht zijn afficheborden geplaatst. Scholen, verenigingen en privé-organisatoren kunnen daar na reservatie gratis affiches aanplakken om hun evenementen en activiteiten te promoten. Reserveer alvast je plekje om volgend jaar je schoolfeest, kienavond, fietstocht,... te promoten!
 • Gratis afficheborden voor verenigingen en organisatoren

  Afficheborden di 30 mei
  Het gemeentebestuur van Balen heeft in elke gehucht afficheborden geplaatst. Verenigingen en privé-organisatoren kunnen daar sinds deze week na reservatie gratis affiches aanplakken om hun evenementen en activiteiten te promoten.
 • AED-toestel in de uitleen voor verenigingen

  hart wo 11 mei
  Verenigingen kunnen voortaan ook een draagbaar AED-toestel uitlenen bij de gemeente bv. voor tijdens een activiteit.
1-11 Van 11