logo print logo ocmw print

Nieuws : Vrijetijdscentrum De Kruierie

Nieuwsoverzicht

 • Koen zit als eerste in Kruierie-stoel in VC De Kruierie

  di 10 dec
  Op dinsdag 10 december kon je om 10u10 op zoek gaan naar de allerlaatste Kruierie-stoel. Koen Bukenbergs zat als eerste met een dekentje in de stoel, die voor de gelegenheid opgesteld stond in VC De Kruierie. Hij mocht het feestpakket en de unieke Kruierie-stoel in ontvangst nemen. Proficiat!
 • Koop een cd van Portie Gemengd en steun De Schakel

  ma 9 dec
  Portie Gemengd, het muzikale sociaal-artistiek project van de gemeente Balen, heeft een eigen cd uit. Je kan een exemplaar kopen (10 euro) voor en na het optreden in VC De Kruierie (17 dec om 19u), aan de balie van VC De Kruierie en in De Schakel. De opbrengst gaat integraal naar vzw De Schakel.
 • Volgende 'Babbelen over boeken' (16 jan): Klein land

  ma 9 dec
  Elke zes weken kan je in de Bib samen met een leesgids gedachten uitwisselen over een boek. Op donderdag 16 januari bespreken ze om 20u ‘Klein land’ van Gaël Faye. Het boek kan je lenen in de Bib. Gratis deelname. I.s.m. Davidsfonds Balen-Olmen.
 • Winter en kerst in Balen

  di 12 nov
  Deze winter valt er weer heel wat te beleven in Balen. Hier vind je een overzicht van alle activiteiten rond winter, kerst en het nieuwe jaar (wandelingen, markten, concerten,...) die in november, december en januari plaatsvinden.
 • Foto's Burkina Rock

  ma 11 nov
 • Wandel mee met de eerste editie van de winterzoektocht

  vr 8 nov
  Ontdek al wandelend de mooiste plekjes van 't centrum van Balen tijdens de winterzoektocht. Nog tot en met 27 februari kan je een deelnameformulier kopen in VC De Kruierie. Wil je een mooie prijs winnen? Breng dan je ingevulde formulier binnen in VC De Kruierie voor 28 februari.
 • Foto's en video Dag van de Jeugdbeweging

  vr 18 okt
  Op vrijdag 18 oktober gingen leden en (oud-)leiding van jeugdverenigingen in uniform naar school. De jeugddiensten van Balen en Mol trakteerden hen op een gratis ontbijt. Bekijk de foto's en de video van BalenTV.
 • Klevertje ziekenfonds tonen bij aankoop Vrijetijdscheque

  ma 23 sep
  Mensen die ingeschreven zijn op de kaartenbank van het ocmw en personen met een verhoogde tegemoetkoming, kunnen Vrijetijdscheques met korting aankopen (aan resp. 20% en 50% van de waarde). Om misbruik te voorkomen, moeten ze voortaan bij elke aankoop wel een klevertje van hun ziekenfonds tonen.
 • Andere openingsuren Rap op Stapkantoor herfst/winter

  vr 20 sep
 • Alle lessen kunstacademie vanaf nu in VC De Kruierie

  vr 30 aug
 • Sfeerverslag van uitbundig Muziekterras op Kruierie

  vr 30 aug
  De Muziekterrassen werden donderdagavond afgesloten met een knaller! Kontrair zette de parking van VC De Kruierie in vuur en vlam met hun Nederlandstalige covers. Bekijk hieronder de sfeerfoto's en de reportage van BalenTV.
 • Wat deden de Olmenaren met hun Buurtbudget? Ontdek het op 15 juni!

  ma 10 jun
  Een jaar geleden stelde een Leaderproject een Buurtbudget van 8.000 euro ter beschikking aan de Olmenaren om hun buurt aangenamer te maken. Iedereen is welkom op zaterdag 15 juni om 13u30 aan de Pastorij, waar de realisaties (een tent, buurtbank, bijenhotel en Boskapelwandeling) voorgesteld worden.
 • Eindejaarsexpo Tekenacademie van 7 t.e.m. 22 juni

  do 23 mei
 • Sfeerbeelden optreden Portie Gemengd

  ma 8 apr
  Vorig jaar startte vanuit VC De Kruierie het sociaal-artistiek project Portie Gemengd: een groep bewoners van De Schakel, woonzorgcentra en het Lichtpunt die o.l.v. muzikant Frederik De Clercq werken aan muziekoptredens. Bekijk de foto's en film van hun optreden in de spiegeltent afgelopen weekend.
 • Lijst met Kruierbon-handelaars geüpdatet

  di 5 mrt
  Heb je thuis nog een Balense Kruierbon liggen? De lijst met handelaars bij wie je deze cadeaubon kan gebruiken, is geüpdatet. Bekijk de lijst op www.balen.be/kruierbon en dan ... shoppen maar! Wil je zelf zo'n Kruierbon cadeau doen? Ze zijn te koop aan de balie van VC De Kruierie.
 • Foto's & film Dag van de Academies (met o.a. Schemertocht)

  di 26 feb
 • Foto's & film startdag 10 jaar VC De Kruierie

  do 7 feb
  Vrijetijdscentrum De Kruierie blies woensdag 10 kaarsjes uit. Het feestjaar werd afgetrapt met o.a. een bezoek van stripheld Jommeke, een gesmaakte kookworkshop van Steffi Vertriest en heel wat lekkernijen voor de bezoekers. Fijn dat jullie massaal kwamen meevieren! Bekijk de foto's en het filmpje.
 • Werkjes vzw De Schakel te koop in VC De Kruierie

  wo 23 jan
  De gasten van vzw De Schakel maken in hun atelier schitterende (kunst)werken, zoals wenskaarten, keramiek en duurzaam houtwerk (vogelhuisjes,...). Deze werkjes zijn te koop aan de balie van VC De Kruierie. Bekijk het volledige aanbod in het leescafé.
 • 10 jaar VC De Kruierie: vier met ons mee!

  di 1 jan
  Op 6 februari 2009 werd vrijetijdscentrum De Kruierie officieel geopend. Tien jaar later is het vrijetijdscentrum een vaste waarde en stuwende motor geworden van het vrijetijdsgebeuren in onze gemeente. En dit jubileum willen we vieren, samen met jou, een heel jaar lang!
1-19 Van 19
Naar top