logo print logo ocmw print

Nieuws : Vrijetijdscentrum De Kruierie

Nieuwsoverzicht

 • Lezing: voeding en lichaamsbeweging voor senioren

  ma 20 jan
  Op maandag 27 januari kan je in VC De Kruierie luisteren naar een lezing van prof. Hendrik Cammu (gekend van Van Gils en Gasten) over voeding en lichaamsbeweging, georganiseerd door de Seniorenraad i.s.m. Neos Balen. Tickets kosten 3 euro en zijn te verkrijgen in VC De Kruierie.
 • Volgende 'Babbelen over boeken' (5 maart): Het geluid van slapende honden

  vr 17 jan
  Elke zes weken kan je in de Bib samen met een leesgids gedachten uitwisselen over een boek. Op donderdag 5 maart bespreken ze om 20u 'het geluid van slapende honden' van Ann Thijssen. Het boek kan je lenen in de Bib. Gratis deelname. I.s.m. Davidsfonds Balen-Olmen.
 • Ticketverkoop Sportman II (Ruben Van Gucht) gestart

  ma 13 jan
  Op vrijdag 20 maart komt sportpresentator en programmamaker Ruben Van Gucht (bekend van o.a. het Journaal) naar VC De Kruierie met zijn nieuwe theatervoorstelling Sportman II. Tickets (€ 10 in vvk of € 14 aan de kassa) vanaf nu te koop in VC De Kruierie of via www.balen.be/tickets. Wees er snel bij!
 • Leerkrachten: Geef je leerlingen een compliment(enbandje) op 1 maart!

  ma 6 jan
  Op 1 maart is het weer Complimentendag. Wil je met je klas graag iets doen rond complimenten geven en krijgen? De Cel gezondheid geeft de Balense leerkrachten de kans om complimentenlintjes aan te vragen waarmee jullie aan de slag kunnen gaan in de klas (zie foto).
 • 6.000 euro voor Warmste Week!

  vr 3 jan
  Alle acties georganiseerd in en door VC De Kruierie, door het ocmw en door de sportdienst in het kader van de Warmste Week hebben in totaal zo'n 6.000 euro opgeleverd voor verschillende goede doelen. Een warme dankjewel aan iedereen die zijn steentje bijdroeg!
 • Nieuwe uitbaters Sportcafé Bleukens vanaf 2020

  ma 23 dec
  Vanaf januari 2020 zijn Wendy Jonkers en Michèle De Greeve de nieuwe uitbaters van de cafetaria in sportcentrum Bleukens. De nieuwe openingsuren zijn 11u-1u (weekdagen) en 9u30-1u (weekend). Bezoekers kunnen ook 's middags al een hapje eten (kleine kaart met broodjes, spaghetti, soep, croque,...).
 • Foto's Gary Gielen in VC De Kruierie t.v.v. De Warmste Week

  vr 20 dec
 • Koen zit als eerste in Kruierie-stoel in VC De Kruierie

  di 10 dec
  Op dinsdag 10 december kon je om 10u10 op zoek gaan naar de allerlaatste Kruierie-stoel. Koen Bukenbergs zat als eerste met een dekentje in de stoel, die voor de gelegenheid opgesteld stond in VC De Kruierie. Hij mocht het feestpakket en de unieke Kruierie-stoel in ontvangst nemen. Proficiat!
 • Foto's Burkina Rock

  ma 11 nov
 • Wandel mee met de eerste editie van de winterzoektocht

  vr 8 nov
  Ontdek al wandelend de mooiste plekjes van 't centrum van Balen tijdens de winterzoektocht. Nog tot en met 27 februari kan je een deelnameformulier kopen in VC De Kruierie. Wil je een mooie prijs winnen? Breng dan je ingevulde formulier binnen in VC De Kruierie voor 28 februari.
 • Foto's en video Dag van de Jeugdbeweging

  vr 18 okt
  Op vrijdag 18 oktober gingen leden en (oud-)leiding van jeugdverenigingen in uniform naar school. De jeugddiensten van Balen en Mol trakteerden hen op een gratis ontbijt. Bekijk de foto's en de video van BalenTV.
 • Klevertje ziekenfonds tonen bij aankoop Vrijetijdscheque

  ma 23 sep
  Mensen die ingeschreven zijn op de kaartenbank van het ocmw en personen met een verhoogde tegemoetkoming, kunnen Vrijetijdscheques met korting aankopen (aan resp. 20% en 50% van de waarde). Om misbruik te voorkomen, moeten ze voortaan bij elke aankoop wel een klevertje van hun ziekenfonds tonen.
 • Andere openingsuren Rap op Stapkantoor herfst/winter

  vr 20 sep
 • Presentaties infosessie voor organisatoren

  wo 24 okt
 • Infosessie voor organisatoren op 23 oktober

  ma 8 okt
  Op dinsdag 23 oktober (20u) kan je in VC De Kruierie naar een gratis infosessie voor organisatoren. Je krijgt er de laatste nieuwtjes (o.a. uitleen) en informatie die je het als organisator makkelijker maakt om je activiteit te organiseren. Ook het Evenementenloket wordt er uit de doeken gedaan.
1-15 Van 15
Naar top