Nieuws : Toeristische troeven

Nieuwsoverzicht

 • Foto's Bengelpop (dag 2)

  ma 24 jun
  Ook op dag 2 van Bengelpop zagen we veel lachende gezichtjes. Ondanks de hevige regenval namiddag, konden we toch weer heel wat kinderen een topdag bezorgen als afsluiter van het schooljaar. Bekijk de foto's van dag twee.
 • Foto's Bengelpop (dag 1)

  do 20 jun
  4.000 kinderen van het eerste en tweede leerjaar beleefden vandaag op Bengelpop in recreatiedomein Keiheuvel een kei-leuke afsluiter van het schooljaar. Ook de leerlingen van GBS De Bijenkorf, De Bosmier en De Twinkeling waren erbij! Bekijk de foto's van dag één.
 • De Bonanzas brengen Vintage Vinyl Classics naar Balen Muziekterras

  wo 19 jun
  Op donderdag 8 augustus zorgen De Bonanzas voor de sfeer in Schoorheide (Beat The Barn, Belgenlaan 20)! Zij brengen Vintage Vinyl Classics naar Balen Muziekterras. Gratis toegang. Kinderanimatie vanaf 18u, optreden van 20u30 tot 22u30.
 • Nieuwe zomerfolder boordevol activiteiten in #ontdekbalen

  di 18 jun
  Toerisme Balen voegt deze zomer heel wat activiteiten aan hun aanbod toe om optimaal te kunnen genieten van een staycation #indekempen. Fiets van Pastorij tot Pastorij, los een Slaapwandel-mysterie op of gooi alles los op Balen Muziekterras. Doe mee en ga deze zomer #straleninbalen.
 • Keiheuvel breidt speelplezier uit met nieuwe speeltoestellen en gocarts

  vr 14 jun
  Recreatiedomein Keiheuvel pakt dit jaar, naast de vernieuwde toegangsweg, ook uit met gloednieuwe speeltoestellen voor de allerkleinsten en nieuwe go-carts.
 • Balen Muziekterras brengt op 18 juli evergreens naar Keiheuvel

  di 4 jun
  Op donderdag 18 juli brengt 'Evergeen Machine' popmuziek die in het collectief geheugen gebeiteld staat naar Balen Muziekterras op recreatiedomein Keiheuvel. Gratis toegang. Kinderanimatie vanaf 18u, optreden van 20u30 tot 22u30.
 • Tony & De Hangmatten openen Balen Muziekterras op 4 juli in Olmen

  wo 29 mei
  Balen Muziekterras gaat opnieuw van start. De eerste band is 'Tony & De Hangmatten'. Geschift, idioot, chaos, onverwacht, interactief, waanzin en veel humor brengen zij op 4 juli naar de Olmense Markt. Gratis toegang. Kinderanimatie vanaf 18u, optreden van 20u30 tot 22u30.
 • Gezellige drukte op STREEKmarkt

  ma 22 apr
  STREEKmarkt lokte zondagnamiddag een massa volk naar recreatiedomein Keiheuvel. Ze proefden er van heerlijke lokale producten, genoten van de animatie voor jong en oud en nog veel meer! Bekijk de foto's.
 • Recreatiedomein Keiheuvel klaar voor het nieuwe seizoen

  do 28 mrt
  Recreatiedomein Keiheuvel is dé perfecte bestemming voor een onvergetelijke lentedag. Naast de fantastische speeltuin kan je er weer terecht voor snelle races op de go-cartbaan, adventure minigolf, trampolinespringen en zoveel andere toffe activiteiten. 
 • Foto's Balen Jaarmarkt

  di 19 mrt
  Balen Jaarmarkt zit er weer op. Ondanks het wisselvallige weer maakten de Balenaars er opnieuw een topeditie van! Hier vind je alle foto's terug.
 • Grote investeringsprojecten: stand van zaken

  wo 8 nov
 • Foto's en video's Bengelpop

  wo 28 jun
  6.000 kinderen van het eerste en tweede leerjaar beleefden dinsdag op Bengelpop in recreatiedomein Keiheuvel een kei-leuke afsluiter van het schooljaar. Bekijk de foto's en filmpjes.
 • Nieuwe wandelzoektocht voor kinderen in Scheps

  do 5 nov
  De dienst toerisme heeft voor kinderen van 6 tot 12 jaar een nieuwe wandelzoektocht (6,7 km) uitgewerkt. 'Het Parelsnoer van de Heilige Odrada' wijst hen de weg door natuurgebied Scheps. Onderweg beelden ze de legende van Odrada uit in verschillende foto challenges. Reserveer vooraf de wandeltas.
1-13 Van 13
Naar top