Nieuws : Toeristische troeven

Nieuwsoverzicht

 • Keiheuvel loopt vol voor Margriet en Celien (foto's)

  do 31 aug
  Nadat Balen Muziekterras eind juli afgelast werd door de regen, bleef Margriet Hermans woensdagavond dan maar lekker hangen op recreatiedomein Keiheuvel, samen met dochter Celien en liveband. Een leuke afsluiter van de zomervakantie, zeker voor de kinderen die mee op het podium mochten.
 • Mission M zet Markt in vuur en vlam op Muziekterras (foto's)

  vr 18 aug
  De Markt liep donderdagavond goed vol voor het voorlaatste Muziekterras van deze zomer. Na een akoestisch voorprogramma door Kirri Valvekens zette Mission M de boel in vuur en vlam met hun energieke rockmuziek. Bekijk de foto's.
 • Cliff Willy & zijn Podiumboys schitteren op Muziekterras Rosselaar (foto's)

  vr 11 aug
  Cliff Willy & zijn Podiumboys gaven op 10 augustus het beste van zichzelf tijdens het Muziekterras bij chiro Rosselaar. De aanwezigen werden getrakteerd op een zomeravond vol goede muziek en een gezellige sfeer. Bekijk hier de foto’s.
 • Geniet van het vakantiegevoel in onze Balense horecazaken

  ma 3 jul
  Geen betere plek om van de vakantie te genieten dan in onze eigen Balense horecazaken! Neem een kijkje op www.balen.be/horeca en voel je elke dag een beetje op vakantie vlakbij huis!
 • Wellie Weg! Escape wandeling verlengd t.e.m. zondag 1 oktober

  vr 30 jun
  De Wellie Weg! wandeling van Toerisme Balen is verlengd t.e.m. zondag 1 oktober. Ontdek de mooie natuur van Olmen op deze avontuurlijke escape-wandeling van 7 km. De wandeling is geschikt voor iedereen, van 7 tot 77 jaar. Vertrekken kan elke dag aan de Pastorij van Olmen. Kraak de code en win.
 • Nieuw telefoonnummer voor Keiheuvel: 014/74 41 90

  do 4 mei
 • Foto's STREEKmarkt

  ma 24 apr
  STREEKmarkt lokte zondagnamiddag een massa volk naar recreatiedomein Keiheuvel. Ze proefden er van heerlijke lokale producten, genoten van de animatie voor jong en oud en nog veel meer! Bekijk de foto's.
 • Keiheuvel en Bar 4 Nature klaar voor nieuw seizoen

  do 30 mrt
  Recreatiedomein Keiheuvel is ook dit seizoen weer dé plek bij uitstek voor een leuke, avontuurlijke en budgetvriendelijke familie-uitstap! Buiten de speeltuin kan je er vanaf zaterdag 1 april ook opnieuw terecht voor de gocarts, adventure minigolf, trampolines,... en de uitgebreide Bar4Nature!
 • Foto's Balen Jaarmarkt

  zo 26 mrt
  Balen Jaarmarkt zit er weer op. Ondanks het wisselvallige weer was het drie dagen lang een gezellige drukte op de kermis, in de cafés, op de terrasjes,... Geniet nog eens na met de foto's.
 • Honden verplicht aan de lijn, ook in natuurgebieden

  wo 15 mrt
  De laatste tijd worden er weer veel loslopende honden gemeld in de omgeving van de Keiheuvel en De Most. Ook in deze natuurgebieden is het verplicht om honden aan te lijnen, net zoals op de openbare weg. In het natuurdomein is er een losloopweide langs Heerbaan, waar de honden zich kunnen uitleven.
 • Vind de mooiste groene plekjes in onze regio

  vr 8 jul
  Met de GroenZoeker maakt de provincie Antwerpen het je makkelijk om kleinschalige stukjes natuur in de buurt te ontdekken. Er is immers heel wat groen in onze provincie. Op de GroenZoeker vind je vast enkele onbekende pareltjes van natuur, bos, parkjes, speelplekken, hondenzones, kijktorens,...
 • Ga met je gezin op een buitengewone expeditie door Balen!

  do 16 jun
  Vanaf deze zomer kan je op expeditie in Balen. 'Expeditie Buitengewoon' is een driedaagse wandeltocht door de prachtige Balense natuur voor avontuurlijke gezinnen (en evt. hun hond). Je overnacht in gloednieuwe buitengewone verblijven: een reusachtig vogelhuis en ei met vogelnest. Uniek in België!
 • Nieuwe wandelzoektocht voor kinderen in Scheps

  do 5 nov
  De dienst toerisme heeft voor kinderen van 6 tot 12 jaar een nieuwe wandelzoektocht (6,7 km) uitgewerkt. 'Het Parelsnoer van de Heilige Odrada' wijst hen de weg door natuurgebied Scheps. Onderweg beelden ze de legende van Odrada uit in verschillende foto challenges. Reserveer vooraf de wandeltas.
1-13 Van 13
Naar top