Nieuws : Activiteiten voor kinderen en jongeren

 • Bezetting activiteiten 'KiXs en Kuren' (update 20 juni)

  do 20 jun
 • Schrijf in voor activiteiten 'KiXs en Kuren' op 6 en 7 juni

  vr 31 mei
  Op vertoon van je geldig uurbonnetje (of mail) kan je op 6 en 7 juni in VC De Kruierie inschrijven voor de KiXs en Kuren-activiteiten. Vul vooraf het activiteitenformulier (zie downloads) in, zo ben je sneller geholpen. Zonder uurbonnetje kan je pas inschrijven vanaf woensdag 12 juni.
 • Vraag uurbonnetje 'KiXs en Kuren' aan op 27, 28 en 29 mei

  vr 24 mei
  Wil(len) je kind(eren) deze zomer deelnemen aan de KiXs en Kuren-activiteiten? Vraag dan op maandag 27, dinsdag 28 of woensdag 29 mei een uurbonnetje aan op www.balen.be/uurbonnetje (bij voorkeur) of in VC De Kruierie. Dat bonnetje heb je nodig als je bij de eersten wil inschrijven op 6 en 7 juni.
 • Spectaculaire sfeerbeelden skate- en stepfestival Ramp?Zalig!

  ma 20 mei
  Afgelopen zaterdag haalden steppers en skaters spectaculaire stunts op twee of vier wielen uit tijdens Ramp?Zalig! op sportcomplex Bleukens. Bekijk de foto's en video van BalenTV.
 • Zomergazet 'Kixs en Kuren' in de bus, vraag uurbonnetje aan 27, 28 en 29 mei

  wo 15 mei
  De nieuwe Zomergazet 'KiXs en Kuren' valt op 17 mei in elke Balense brievenbus. Of lees hem online op www.balen.be/kixs. Op 27, 28 en 29 mei kan je een uurbonnetje aanvragen op www.balen.be/uurbonnetje of in VC De Kruierie. Met dit bonnetje kan je inschrijven op 6 en 7 juni (17u-21u30).
 • Sfeerbeelden Buitenspeeldag

  do 25 apr
  Op woensdag 24 april konden de Balense kinderen zich weer uitleven op de Buitenspeeldag op sportcomplex Bleukens. De ouders keken geamuseerd toe vanop het terras hoe hun oogappels genoten van allerlei spectaculaire attracties en andere sport- en spelmogelijkheden. Bekijk de foto's en video.
 • Foto's & film startdag 10 jaar VC De Kruierie

  do 7 feb
  Vrijetijdscentrum De Kruierie blies woensdag 10 kaarsjes uit. Het feestjaar werd afgetrapt met o.a. een bezoek van stripheld Jommeke, een gesmaakte kookworkshop van Steffi Vertriest en heel wat lekkernijen voor de bezoekers. Fijn dat jullie massaal kwamen meevieren! Bekijk de foto's en het filmpje.
 • Nieuwe toestellen voor speelplein Hulsen

  di 5 feb
  Op het pleintje in de Stuifzandstraat in Hulsen zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst. De oude waren versleten en werden vorige zomer al weggehaald. Later dit voorjaar krijgt ook het plein voor de chirolokalen van Hulsen nog nieuwe speeltuigen.
1-8 Van 8