Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Activiteiten voor kinderen en jongeren

 • Vraag uurbonnetje 'KiXs en Kuren' aan op 27, 28 en 29 mei

  vr 24 mei
  Wil(len) je kind(eren) deze zomer deelnemen aan de KiXs en Kuren-activiteiten? Vraag dan op maandag 27, dinsdag 28 of woensdag 29 mei een uurbonnetje aan op www.balen.be/uurbonnetje (bij voorkeur) of in VC De Kruierie. Dat bonnetje heb je nodig als je bij de eersten wil inschrijven op 6 en 7 juni.
 • Spectaculaire sfeerbeelden skate- en stepfestival Ramp?Zalig!

  ma 20 mei
  Afgelopen zaterdag haalden steppers en skaters spectaculaire stunts op twee of vier wielen uit tijdens Ramp?Zalig! op sportcomplex Bleukens. Bekijk de foto's en video van BalenTV.
 • Zomergazet 'Kixs en Kuren' in de bus, vraag uurbonnetje aan 27, 28 en 29 mei

  wo 15 mei
  De nieuwe Zomergazet 'KiXs en Kuren' valt op 17 mei in elke Balense brievenbus. Of lees hem online op www.balen.be/kixs. Op 27, 28 en 29 mei kan je een uurbonnetje aanvragen op www.balen.be/uurbonnetje of in VC De Kruierie. Met dit bonnetje kan je inschrijven op 6 en 7 juni (17u-21u30).
 • Sfeerbeelden Buitenspeeldag

  do 25 apr
  Op woensdag 24 april konden de Balense kinderen zich weer uitleven op de Buitenspeeldag op sportcomplex Bleukens. De ouders keken geamuseerd toe vanop het terras hoe hun oogappels genoten van allerlei spectaculaire attracties en andere sport- en spelmogelijkheden. Bekijk de foto's en video.
 • Foto's & film startdag 10 jaar VC De Kruierie

  do 7 feb
  Vrijetijdscentrum De Kruierie blies woensdag 10 kaarsjes uit. Het feestjaar werd afgetrapt met o.a. een bezoek van stripheld Jommeke, een gesmaakte kookworkshop van Steffi Vertriest en heel wat lekkernijen voor de bezoekers. Fijn dat jullie massaal kwamen meevieren! Bekijk de foto's en het filmpje.
 • Nieuwe toestellen voor speelplein Hulsen

  di 5 feb
  Op het pleintje in de Stuifzandstraat in Hulsen zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst. De oude waren versleten en werden vorige zomer al weggehaald. Later dit voorjaar krijgt ook het plein voor de chirolokalen van Hulsen nog nieuwe speeltuigen.
 • WiWeTeR: Laat je kinderen proeven van wetenschap en techniek

  di 5 feb
  Tijdens de WiWeTeR-workshops (Wiskunde, Wetenschap, Techniek & ondeRnemen) ontdekken 8- tot 12-jarigen in de Bib van Balen onder begeleiding wetenschap en techniek. De eerstvolgende reeks van 5 workshops start op 23 februari. Schrijf op tijd in, want deze workshops zijn doorgaans heel snel volzet.
 • 17de editie Bengelpop op 4 dagen tijd uitverkocht

  ma 12 nov
 • Alle Balense jeugdverenigingen en startdagen op een rijtje

  ma 20 aug
  In september beginnen de jeugdverenigingen naar goede gewoonte weer aan een nieuw werkjaar. Download hier de flyer van de jeugddienst met info over alle Balense jeugdverenigingen (inclusief een handig overzichtskaartje) en bekijk het overzicht van alle startdagen.
1-9 Van 9