logo print logo ocmw print

Nieuws : Activiteiten voor kinderen en jongeren

Nieuwsoverzicht

 • Foto's & film Vertelfestival

  ma 18 nov
  Afgelopen weekend hield de Bib een heus Vertelfestival in B&B de 15 Inn. De kinderen hingen er aan de lippen van de vertellers. Bekijk de foto's en film van BalenTV.
 • 18de editie van Bengelpop op 24 uur (!) uitverkocht

  di 5 nov
 • Tip van de Bib: 'Het verborgen leven van bomen voor kinderen'

  vr 25 okt
  De herfstvakantie staat weer voor de deur. Het ideale moment om met je kinderen een wandeling te maken door het bos. Hoe halen bomen adem, verjagen ze vijanden en waarom laten ze in de herfst hun bladeren vallen? Lees en ontdek dat bomen samen met dieren en planten een spannende wereld vormen.
 • Foto's scholencross en sportdag

  vr 27 sep
  Donderdag zetten de Balense schoolkinderen hun beste beentje voor op de scholencross op sportcomplex Bleukens. Achteraf konden ze zich uitleven op springkastelen en genieten van allerlei andere sport- en spelactiviteiten. Bekijk de foto's.
 • Mutualiteitsformulieren aan balie Kruierie vanaf 1 oktober

  vr 27 sep
 • HerfstKiXs: bekijk online & rechtzetting

  ma 23 sep
  Deze week wordt de HerfstKiXs verdeeld in alle Balense scholen. Je kan dit activiteitenboekje voor jongeren ook altijd afhalen in de Infopunten (VC De Kruierie, gemeente- en ocmw-huis) of hier online bekijken. Rechtzetting: Vertelfestival op 16 en 17 nov (i.p.v. 29 okt) en Wiweter op 26 okt (ipv 16)
 • Foto's en video Motorinstapdag

  wo 14 aug
  Twee dagen voor de topcrossers hun wedstrijd reden op het zandterrein van de Keiheuvel, kregen G-sporters en jongeren al een unieke kans om er een ritje te maken met de crossmotor, quad, zijspan,... Bekijk de foto's en film van de Motorinstapdag.
 • Alle Balense jeugdverenigingen en startdagen op een rijtje

  di 13 aug
  In september beginnen de jeugdverenigingen naar goede gewoonte weer aan een nieuw werkjaar. Download hier de flyer van de jeugddienst met info over alle Balense jeugdverenigingen (inclusief een handig overzichtskaartje) en bekijk het overzicht van alle startdagen.
 • KiXs en Kuren-begeleiders in een nieuw jasje (letterlijk)

  vr 2 aug
  De KiXs en Kuren-activiteiten van deze zomervakantie zijn opnieuw een succes. Getuige daarvan was de volle bus met kinderen en begeleiders die vrijdagmorgen naar Toverland vertrok. De monitoren zijn sinds deze zomer trouwens nóg beter herkenbaar aan de 'Balen is jong' polo's, hoodies en regenjassen.
 • Foto's & film startdag 10 jaar VC De Kruierie

  do 7 feb
  Vrijetijdscentrum De Kruierie blies woensdag 10 kaarsjes uit. Het feestjaar werd afgetrapt met o.a. een bezoek van stripheld Jommeke, een gesmaakte kookworkshop van Steffi Vertriest en heel wat lekkernijen voor de bezoekers. Fijn dat jullie massaal kwamen meevieren! Bekijk de foto's en het filmpje.
1-10 Van 10
Naar top