Nieuws : Activiteiten voor kinderen en jongeren

Nieuwsoverzicht

 • Ontdek wetenschap en techniek tijdens WiWeTeR-workshops

  di 18 jan
  Zit jij in het 5e of 6e leerjaar en heb je er altijd van gedroomd om een echte wetenschapper te worden? Schrijf je dan snel in voor de WiWeTeR-workshops in de bib (i.s.m. Thomas More) en ontdek in een reeks van 6 lessen hoe leuk wetenschap en techniek is.
 • Hou je van computers en games? Schrijf je in voor CoderDojo (5 feb)

  ma 17 jan
  Ben je tussen 7 en 12 jaar en hou je van computers en games? Wil je zelf leren programmeren voor websites, software, robots, games en apps? Dan is een ‘CoderDojo’ (Coderen, do it yourself) helemaal iets voor jou! Je kan je vanaf nu inschrijven voor de volgende sessie op zaterdag 5 februari.
 • Driekoningen zingen op 6 januari: veel plezier en hou het veilig!

  di 4 jan
  Het driekoningen zingen op woensdag 6 januari mag doorgaan volgens de huidige maatregelen. Zangers, begeleiders en luisteraars moeten wel rekening houden met een aantal richtlijnen, om de kans op een coronabesmetting te beperken. Aan de automobilisten vragen we die dag extra voorzichtig te rijden.
 • Foto's Nieuwjaarke Zoete zingen

  ma 3 jan
  Op oudjaar gingen de kinderen in Hulsen traditiegetrouw op pad om Nieuwjaarke Zoete te zingen. We danken alle zangers, begeleiders en luisteraars om zich aan de richtlijnen te houden en creatief om te gaan met het overhandigen van snoep of centjes. Bekijk de foto's van Jos Timmermans.
 • Reserveer je studeerplekje in Balen

  ma 13 dec
  Van 20 december t.e.m. 6 februari kunnen studenten in alle rust blokken op verschillende locaties (Oud Gemeentehuis en Pastorij) in Balen. Dit alle dagen van 8u tot 23u, enkel na reservatie via vrijetijd.balen.be. De nodige maatregelen i.v.m. het coronavirus worden getroffen.
 • Kom voor jezelf op! Gratis cursus weerbaarheid voor kinderen en jongeren.

  ma 11 okt
  De gratis weerbaarheidstrainingen van Huis van het Kind Baldemore richten zich op kinderen of jongeren tussen 6 en 16 jaar die sterk(er) in het leven willen staan. De cursus bestaat uit een 20-tal lesuren, verspreid over verschillende sessies tijdens de schoolvakanties van schooljaar 2021-2022.
 • Nieuw telefoonnummer voor Kikoen

  ma 4 okt
1-7 Van 7
Naar top