Nieuws : Activiteiten voor kinderen en jongeren

Nieuwsoverzicht

 • Zomer aan de Pastorij van Olmen (planning juni & juli)

  ma 24 jun
  ’t Zomert in de Pastorij van Olmen! In de zomermaanden juli & augustus baten verschillende verenigingen van vrijdagavond tot zondagavond de bar uit, met volksspelen, kinderanimatie, wandeling, enz. Wat er in juli alvast op de planning staat, lees je hier.
 • Foto's Bengelpop (dag 1)

  do 20 jun
  4.000 kinderen van het eerste en tweede leerjaar beleefden vandaag op Bengelpop in recreatiedomein Keiheuvel een kei-leuke afsluiter van het schooljaar. Ook de leerlingen van GBS De Bijenkorf, De Bosmier en De Twinkeling waren erbij! Bekijk de foto's van dag één.
 • Wellie Weg! Gratis doe-wandeling in de zomervakantie

  di 18 jun
  Wellie Weg! is een gratis doe-wandeling van 6km voor het hele gezin in #ontdekbalen. Vertrekken kan elke dag van juli & augustus, op parking Boudewijnlaan. Daar vind je ook het gratis wandelpakket.
 • Bengelpop: Speeltuin niet open en éénrichtingsverkeer

  vr 14 jun
  Op donderdag 20 en vrijdag 21 juni ontvangt recreatiedomein Keiheuvel 8.000 kinderen op Bengelpop. De speeltuin is op 19 (voorbereiding), 20 en 21 juni gesloten voor het publiek. Tijdens Bengelpop geldt éénrichtingsverkeer in o.a. de 17de Esc. Lichtvliegwezenlaan (vanuit Sint-Jansstraat).
 • Boekje (te) Buiten: bib leest voor in de gehuchten

  ma 10 jun
  Elke dinsdag van de zomervakantie leest de bib gratis voor in een ander gehucht van Balen. Op elke locatie kiezen onze voorlezers voor een ander thema, dus geen enkele sessie is hetzelfde! We starten met voorlezen om 18u, vooraf inschrijven is niet nodig. Ook bij regen lezen we voor (onder een dak).
 • Beleef de ultieme zomer aan de Zomerkeet

  vr 7 jun
  Tieners geboren tussen 2008 en 2011 zijn van harte welkom om te komen chillen en genieten van leuke activiteiten in de Zomerkeet. Dit jaar heeft de kleurrijke caravan weer zijn vaste plek aan vrijetijdscentrum De Kruierie, elke woensdagavond in juli en augustus van 18u tot 21u.
 • Dag van de Opvoeding op woensdag 22 mei was een succes

  do 23 mei
 • Inschrijven voor activiteiten ZomerKiXs en -Kuren nog steeds mogelijk

  do 23 mei
  Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten voor de zomervakantie? Neem dan eens een kijkje in de ZomerKiXs of - Kuren! Inschrijven is nog steeds mogelijk en kan online via vrijetijd.balen.be. Bekijk het volledige programma op www.balen.be/kixs.
 • Foto's Boekstartdag

  di 21 mei
  Zaterdag 18 mei stond de bib in het teken van de allerkleinsten. Heel wat baby’s en peuters genoten – samen met hun (groot)ouders - er van de Boekstartdag. Bekijk hier de foto's.
 • Doe deze zomer mee aan het Bouw- en STEMkamp van KiXs en Kuren

  ma 13 mei
  Ben je geboren tussen 2014 en 2017? Steek je graag de handen uit de mouwen, hou je van knutselen en bouwen? Schrijf je dan in voor dit supertoffe vijfdaagse kamp vol uitdagingen en bouw mee aan het geheime project van Mister Box!
 • Ontdek deze zomer yoga voor kinderen

  ma 13 mei
  Een zomer vol yoga avonturen! Ben je geboren tussen 2012 en 2020? Wil je eens proeven van yoga of ken je het al een beetje, maar kan je er niet genoeg van krijgen? KiXs en Kuren organiseert op maandag 1 en 29 juli en op 5 en 19 augustus een halve dag yoga voor klein en groot.
 • Foto's familiedag Bokes

  ma 6 mei
  Familiedag Bokes lokte zaterdag een massa volk naar de Kruierie. Jong en oud genoten van een resem toffe activiteiten, de verenigingenmarkt, de vele standjes, het streekcafé, lekkere hotdogs en nog veel meer. Bekijk de foto's.
 • Bekijk activiteiten ZomerKiXs- en Kuren, inschrijven vanaf maandag 29 april

  do 25 apr
  Kleuters en kinderen tot en met 12 jaar krijgen de ZomerKiXs deze week - via de gezinsoudsten - op school mee. Tieners tussen 12 en 16 jaar ontvangen de ZomerKuren in de brievenbus. Bekijk het programma ook op www.balen.be/kixs. Inschrijven kan online vanaf maandag 29 april (18u).
 • Rechtzetting ZomerKiXs

  wo 24 apr
 • Foto's en video's Bengelpop

  wo 28 jun
  6.000 kinderen van het eerste en tweede leerjaar beleefden dinsdag op Bengelpop in recreatiedomein Keiheuvel een kei-leuke afsluiter van het schooljaar. Bekijk de foto's en filmpjes.
1-15 Van 15
Naar top