Nieuws : Infodienst - communicatie

 • Alle berichten

Nieuwsoverzicht

 • Naar het gemeentehuis? Maak eerst een afspraak

  vr 19 nov
  Wegens het verplichte telewerk is er ook in het gemeentehuis vanaf 20 november opnieuw een minimumbezetting. Maak dus best een afspraak voor een bezoek aan het gemeentehuis. Voor de dienst burgerzaken/bevolking kan dat online via www.balen.be/afspraak. Voor andere diensten bel je best even.
 • Foto's van eerste leerjaren van Balense scholen

  vr 29 okt
  Deze week poseerden de leerlingen van het eerste leerjaar van alle Balense scholen fier voor de fotograaf. Ook de kleuters van De Puzzel Vennen en 't Wit Scholeke van Wezel deden mee. En ze waren ook heel enthousiast om een gekkebekken-foto te maken.
 • Infoblad herfst in de brievenbus & online

  vr 24 sep
  Dit weekend valt het Infoblad in elke Balense brievenbus, met info over Bike2School, fietsstraten, Stuifzand-Bib, Vrijdagmarkt, 1.001 bomen, acties tegen zwerfvuil, gele doos, BIBOPP,... Of lees het hier online. Heb je dinsdag 28 sept geen infoblad ontvangen, mail dan je adres naar info@balen.be.
 • Naar het gemeentehuis? Maak eerst een afspraak

  do 22 okt
  Voor jouw en onze veiligheid werken we in het gemeentehuis op afspraak. Voor de dienst burgerzaken/bevolking kan je online een afspraak maken via www.balen.be/afspraak. Voor andere diensten bel je best even om een afspraak te maken.
 • Balense ondernemers, schrijf je snel in voor nieuwe gemeentelijke bedrijvengids!

  di 28 apr
  In deze harde coronatijden wil het gemeentebestuur de handelaars en bedrijven extra ondersteunen door deze week nog een splinternieuwe 'Balen winkelt hier'-website te lanceren. Wil jij als Balense ondernemer ook graag gratis jouw gegevens op deze site? Vul dan snel het e-loket in!
 • Filmpjes van BalenTV zijn voortaan ondertiteld

  vr 20 sep
  De filmpjes van BalenTV zijn voortaan ondertiteld. Hiermee komen we nu al tegemoet aan de Europese verplichting rond toegankelijkheid van overheidswebsites tegen 23 september 2020. Je kan de ondertiteling op en af zetten via de CC-knop rechtsonder in het videomenu (zie foto).
 • Abonneer je gratis op onze e-nieuwsbrief voor leerkrachten

  ma 16 jan
  Elke woensdag na een schoolvakantie verstuurt de gemeente een e-nieuwsbrief naar Balense leerkrachten. In die nieuwsbrief lees je over het gemeentelijk aanbod naar leerkrachten toe, schoolvoorstellingen, Bibaanbod,... Registreer je gratis via het e-loket.
1-7 Van 7
Naar top