Nieuws : Infodienst - communicatie

 • Alle berichten

Nieuwsoverzicht

 • Infoborden Hulsen, Rosselaar en Wezel worden weggehaald

  di 26 apr
  Op donderdag 28 april zijn de gemeentediensten gestart met het weghalen van de digitale infoborden in Hulsen, Rosselaar en Wezel. Deze lichtkranten moesten de laatste tijd geregeld buiten dienst gesteld worden wegens technische defecten.
 • Ondernemersnieuws: let op met telefoontjes over 'stadsplan Balen', mogelijk fraude

  ma 25 apr
 • Infoblad lente in de brievenbus & online

  vr 8 apr
  Dit weekend valt het Infoblad van de lente in elke Balense brievenbus, met rolstoelpad Keiheuvel, woonomgevingsplan Olmen21, VOENK-subsidies, Expeditie Buitengewoon, Buurtrestaurant,... Of lees het hier online. Heb je dinsdag 12 april geen Infoblad ontvangen? Mail dan je adres naar info@balen.be.
 • Diensten van het gemeentehuis blijven op afspraak werken: sneller, veiliger en efficiënter

  vr 11 mrt
  De diensten van het gemeentehuis blijven nu en in de toekomst op afspraak werken. Deze gedwongen ervaring in de coronaperiode blijkt vele voordelen te hebben: op afspraak werken is sneller (gemiddeld minder dan 1 minuut wachten t.o.v. 4 à 18 minuten zonder afspraak), veiliger én efficiënter.
 • Foto's van eerste leerjaren van Balense scholen

  vr 29 okt
  Deze week poseerden de leerlingen van het eerste leerjaar van alle Balense scholen fier voor de fotograaf. Ook de kleuters van De Puzzel Vennen en 't Wit Scholeke van Wezel deden mee. En ze waren ook heel enthousiast om een gekkebekken-foto te maken.
 • Naar het gemeentehuis? Maak eerst een afspraak

  do 22 okt
  Voor jouw en onze veiligheid werken we in het gemeentehuis op afspraak. Voor de dienst burgerzaken/bevolking kan je online een afspraak maken via www.balen.be/afspraak. Voor andere diensten bel je best even om een afspraak te maken.
 • Filmpjes van BalenTV zijn voortaan ondertiteld

  vr 20 sep
  De filmpjes van BalenTV zijn voortaan ondertiteld. Hiermee komen we nu al tegemoet aan de Europese verplichting rond toegankelijkheid van overheidswebsites tegen 23 september 2020. Je kan de ondertiteling op en af zetten via de CC-knop rechtsonder in het videomenu (zie foto).
 • Abonneer je gratis op onze e-nieuwsbrief voor leerkrachten

  ma 16 jan
  Elke woensdag na een schoolvakantie verstuurt de gemeente een e-nieuwsbrief naar Balense leerkrachten. In die nieuwsbrief lees je over het gemeentelijk aanbod naar leerkrachten toe, schoolvoorstellingen, Bibaanbod,... Registreer je gratis via het e-loket.
1-8 Van 8
Naar top