Nieuws : Kleuterscholen

Nieuwsoverzicht

 • Nieuwe inschrijving in een Balense school? Eerst aanmelden vanaf dinsdag 27 februari!

  do 22 feb
  Is jouw kindje geboren in 2022, vóór 2022 maar nog niet ingeschreven in een school, of wil je een andere (Balense) school kiezen voor je kind, vergeet ze dan zeker niet aan te melden! Alleen zo ben je zeker dat je ze kan inschrijven in een Balense school. De aanmeldingsperiode start op 27 februari.
 • Vacatures in scholengemeenschap JOLEBA

  do 22 feb
  Gemeente Balen is voor scholengemeenschap JOLEBA van het gemeentelijk basisonderwijs op zoek naar leerkrachten voor interim opdrachten in het lopende schooljaar, maar ook naar een halftijdse secretariaatsmedewerker (tot 30/06/2024). Interesse? Neem contact op via 014/74 40 69.
 • Nieuwe inschrijving in een Balense school? Meld je eerst online aan!

  di 12 dec
  Is jouw kind geboren in 2022, vóór 2022 maar nog nooit ingeschreven in een Balense school, of wil je een andere Balense school kiezen? En behoor je tot het schoolpersoneel of heb je al een kind op die school? Meld je dan vanaf 8 januari aan via balen.be/aanmeldenscholen. Anderen kunnen vanaf 27 feb.
 • Foto's van eerste leerjaren van Balense scholen

  vr 29 okt
  Deze week poseerden de leerlingen van het eerste leerjaar van alle Balense scholen fier voor de fotograaf. Ook de kleuters van De Puzzel Vennen en 't Wit Scholeke van Wezel deden mee. En ze waren ook heel enthousiast om een gekkebekken-foto te maken.
1-4 Van 4
Naar top