Nieuws : Kleuterscholen

Nieuwsoverzicht

 • Ook geen lessen op Balense kleuterscholen: ook zij schakelen volledig over op noodopvang

  do 25 mrt
  Ook alle kleuterscholen in onze gemeente stoppen de lessen in de laatste week vóór de paasvakantie en schakelen over op noodopvang. Dat hebben de schoolbesturen van de drie onderwijsnetten (gemeentelijk, vrij en gemeenschapsonderwijs in samenspraak met de gemeentelijke crisiscel beslist.
 • School De Bosmier schittert in filmpje voor verkeersveiligheid

  wo 24 feb
  De leerlingen en leerkrachten van Gemeentelijke Basisschool De Bosmier maakten een eigen versie van het campagnelied 'Helm Op Fluo Top'. Met dit verkeersproject wil de school haar leerlingen stimuleren om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te gaan.
 • GBS De Bosmier opent openluchtklas (foto's)

  do 29 okt
  GBS De Bosmier (Rijsbergdijk) heeft op vrijdag 23 oktober haar openluchtklas officieel geopend. De klas in het speelbos van de school kwam er dankzij subsidies van CERA, extra financiële steun van enkele firma's en hulp van ouders. Bekijk de foto's van de opening en de eerste rekenles in openlucht.
 • Code oranje voor scholen vanaf 26 oktober

  vr 23 okt
  Vanaf maandag 26 oktober schakelen alle Balense scholen over naar code oranje uit de draaiboeken onderwijs. Het gemeentebestuur roept iedereen op om deze maatregelen en ook de andere verstrengde maatregelen strikt op te volgen, zodat we het onderwijs voor onze kinderen kunnen blijven garanderen.
1-4 Van 4
Naar top