Nieuws : Premies ivm bouwen en verbouwen

Nieuwsoverzicht

 • Naar het gemeentehuis? Maak eerst een afspraak

  vr 19 nov
  Wegens het verplichte telewerk is er ook in het gemeentehuis vanaf 20 november opnieuw een minimumbezetting. Maak dus best een afspraak voor een bezoek aan het gemeentehuis. Voor de dienst burgerzaken/bevolking kan dat online via www.balen.be/afspraak. Voor andere diensten bel je best even.
 • Subsidies voor Balenaars die voortuin ontharden

  di 19 okt
  De gemeente Balen voorziet een subsidie voor haar inwoners die de verharding in hun voortuin vervangen door groen, in de vorm van gazon en/of (streekeigen) planten. Bij overvloedige neerslag krijgt het water zo de mogelijkheid in de bodem te sijpelen, wat de kans op wateroverlast verkleint.
 • Energie besparen in huis? Vraag raad aan de HUISdokter!

  vr 1 okt
  Ga je renoveren, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je gaan voor een lagere energiefactuur en meer comfort? Of wil je energie besparen, maar weet je niet hoe? De HUISdokter van het Energiehuis Kempen kan je gratis en onafhankelijk bijstaan gedurende het hele traject, aan huis en op jouw tempo.
 • Overzicht: Fluvius-premies in 2021

  do 28 jan
 • Premies voor energiebesparende maatregelen in 2021

  do 28 jan
  Van plan om je woning energiezuiniger te maken, te verbouwen of aan te passen aan je leeftijd? Ook in 2021 kan je hier heel wat premies voor krijgen. Bekijk het overzicht en klik bij elk onderdeel verder voor meer informatie.
 • Naar het gemeentehuis? Maak eerst een afspraak

  do 22 okt
  Voor jouw en onze veiligheid werken we in het gemeentehuis op afspraak. Voor de dienst burgerzaken/bevolking kan je online een afspraak maken via www.balen.be/afspraak. Voor andere diensten bel je best even om een afspraak te maken.
 • Dakisolatie, beglazing en premies in een notendop

  wo 23 sep
 • Dubbele beglazing verplicht

  ma 20 jul
  Sinds 1 januari 2020 moet elke woning in Vlaanderen beschikken over minstens dubbel glas. Anders kan dat bij woningonderzoeken leiden tot strafpunten en zelfs een ongeschiktverklaring van de (huur)woning. Momenteel zijn er nog premies te verkrijgen voor het plaatsen van hoogrendementsglas.
 • Gemeentelijke totaalrenovatiebonus voor huurwoningen

  ma 1 jun
  Wie energiebesparende ingrepen uitvoert aan zijn huurwoning kan bij de gemeente een aanvullende premie aanvragen, bovenop de totaalrenovatiebonus van netbeheerder Fluvius. Hiermee wil het gemeentebestuur het aanbod aan kwaliteitsvolle en energiezuinige betaalbare huurwoningen in Balen verhogen.
1-9 Van 9
Naar top