Nieuws : Rijbewijzen

Nieuwsoverzicht

 • Diensten van het gemeentehuis blijven op afspraak werken: sneller, veiliger en efficiënter

  ma 13 nov
  De diensten van het gemeentehuis blijven nu en in de toekomst op afspraak werken. Deze gedwongen ervaring in de coronaperiode blijkt vele voordelen te hebben: op afspraak werken is sneller (gemiddeld minder dan 1 minuut wachten t.o.v. 4 à 18 minuten zonder afspraak), veiliger én efficiënter.
 • Is je rijbewijs nog geldig?

  do 11 mei
  Deze week verschenen berichten in de media over de geldigheid van de nieuwe rijbewijzen (bankkaartmodel). De dienst bevolking kreeg ongeruste telefoontjes over de geldigheid van andere rijbewijzen. We zetten alles even op een rijtje om verwarring te vermijden.
 • Heb jij bankkaartmodel rijbewijs? Check geldigheidsdatum!

  do 19 jan
  De gemeente Balen begon in 2013 met het afleveren van rijbewijzen in bankkaartmodel (max. 10 jaar geldig). Dit jaar verlopen dus de eerste afgeleverde rijbewijzen en hierover worden (nog) geen herinneringen verstuurd. Check daarom de vervaldatum en vraag indien nodig tijdig een nieuw rijbewijs aan.
 • Naar het gemeentehuis? Maak eerst een afspraak

  do 22 okt
  Voor jouw en onze veiligheid werken we in het gemeentehuis op afspraak. Voor de dienst burgerzaken/bevolking kan je online een afspraak maken via www.balen.be/afspraak. Voor andere diensten bel je best even om een afspraak te maken.
1-4 Van 4
Naar top