Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Bouwen en Verbouwen

 • Brochure met energiepremies 2019

  do 17 jan
 • Haal gratis reflecterend huisnummerplaatje af in gemeentehuis

  Huisnummerplaatje do 17 jan
  Voortaan kan elke Balenaar aan de balie van het gemeentehuis een gratis reflecterend — en dus ook in het donker goed zichtbaar — huisnummerplaatje afhalen. 1 op 3 Balenaars heeft dat intussen al gedaan en is zo sneller vindbaar voor o.a. hulp- en politiediensten, postbodes en koerierdiensten.
 • Premies voor energiebesparende maatregelen in 2019

  ma 7 jan
 • Betaalbaar wonen in IOK-verkaveling Deliestraat

  Verkaveling Deliestraat wo 19 dec
  In de IOK-verkaveling in de Deliestraat is nog één lot (357m² - gekoppelde bebouwing) beschikbaar voor 57.120 euro. Omdat de gemeente het betaalbaar wonen in Balen wil bevorderen, wordt deze verkaveling verkocht met een sociale korting, onder bijzondere voorwaarden.
 • Vermijd CO in huis

  CO vr 23 nov
  Elke herfst en winter opnieuw worden we geconfronteerd met CO-vergiftigingen. Koolstofmonoxide komt vrij bij de onvolledige verbranding van o.a. stookolie, aardgas, hout en steenkool. We geven je enkele tips hoe je CO in huis kan vermijden, wat de symptomen zijn en wat te doen bij CO-vergiftiging.
 • Doe de lek-check!

  Pidpa doe de lek-check! ma 12 nov
  Een lekkende kraan of toilet kan je elk jaar duizenden liters water kosten: dat is een verspilling van kostbaar water, maar ook van veel geld. In een animatiefilmpje van 90 seconden legt Pidpa uit hoe je makkelijk en snel regelmatig een check kan doen op lekken in je waterleidingen van je huis.
1-6 Van 6