Nieuws : Identiteitsdocumenten

Nieuwsoverzicht

 • Rijbewijs van vóór 1989? Vraag nieuw exemplaar aan!

  ma 12 apr
  Heb jij nog een (lichtroos) rijbewijs van vóór 1989, zo eentje met gaatjes in de categorieën? Vraag dan een nieuw exemplaar aan bij de dienst bevolking (op afspraak). Zo vermijd je een verwittiging of zelfs een boete in het buitenland (want deze zijn daar niet meer geldig).
 • Vraag aktes en attesten digitaal aan

  vr 19 mrt
  Kijk op www.balen.be/digitaalloket
 • Vraag aktes en attesten nu ook digitaal aan

  wo 16 dec
  Inwoners kunnen voortaan voor zichzelf attesten en aktes van de dienst burgerzaken digitaal van thuis uit opvragen, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Sommige ontvang je direct per mail. Het spaart je een trip naar het gemeentehuis uit. Je bent uiteraard ook nog welkom op het gemeentehuis na afspraak.
 • Naar het gemeentehuis? Maak eerst een afspraak

  do 22 okt
  Voor jouw en onze veiligheid werken we in het gemeentehuis op afspraak. Voor de dienst burgerzaken/bevolking kan je online een afspraak maken via www.balen.be/afspraak. Voor andere diensten bel je best even om een afspraak te maken.
 • Afspraak maken bij dienst bevolking nu ook online

  ma 8 jun
  Als je bij de dienst bevolking op het gemeentehuis moet zijn, kan je nu ook van thuis uit online een afspraak maken. Surf naar www.balen.be/afspraak en plan een moment naar keuze in. Het blijft ook mogelijk om tijdens de openingsuren telefonisch (014/74 40 00) of via de balie een afspraak te maken.
1-5 Van 5
Naar top