Nieuws : Basisscholen

Nieuwsoverzicht

 • Vrije inschrijvingsperiode basisscholen start op donderdag 23 mei

  vr 17 mei
 • Werken aan nieuwbouw Klavertje 4 Olmen van start in april

  ma 25 mrt
  De kleuters van GVBS Klavertje 4 in Olmen krijgen een nieuw schoolgebouw. De afbraakwerken gaan net na Pasen van start. Het gehele project is vermoedelijk klaar voor september 2025. Toegang tot de school is enkel mogelijk vanuit de Schoolstraat of het tijdelijk aangelegde pad in de Kerkhofstraat.
 • Werken aan nieuwbouw GBS 't Graantje van start

  do 29 feb
  In de eerste week van maart gaan de werken aan de nieuwbouw van gemeentelijke basisschool ’t Graantje (De Puzzel) van start. Aannemer Vanhout.pro werd aangesteld om alles in goede banen te leiden.
 • Nieuwe inschrijving in een Balense school? Meld je eerst online aan!

  di 12 dec
  Is jouw kind geboren in 2022, vóór 2022 maar nog nooit ingeschreven in een Balense school, of wil je een andere Balense school kiezen? En behoor je tot het schoolpersoneel of heb je al een kind op die school? Meld je dan vanaf 8 januari aan via balen.be/aanmeldenscholen. Anderen kunnen vanaf 27 feb.
 • Balense leerlingen planten nieuw bos aan in Hulsen (foto's)

  vr 17 nov
  Op vrijdag 17 november engageerden leerlingen van de gemeentelijke basisscholen De Twinkeling en De Bijenkorf zich samen met de milieudienst van lokaal bestuur Balen en een aantal vrijwilligers om een nieuw bos aan te planten in Hulsen. Bekijk de foto's.
 • Nieuwe pedagogische aanpak en gebouwen voor ’t Graantje

  wo 6 sep
  Na heel wat voorbereidingen kunnen de werken aan de nieuwbouw voor gemeentelijke basisschool ’t Graantje (De Puzzel) bijna beginnen. Binnenkort wordt er een aannemer aangesteld, die normaal gezien in het voorjaar van 2024 zou moeten starten met de werken aan de school van Gerheide.
 • Foto's van eerste leerjaren van Balense scholen

  vr 29 okt
  Deze week poseerden de leerlingen van het eerste leerjaar van alle Balense scholen fier voor de fotograaf. Ook de kleuters van De Puzzel Vennen en 't Wit Scholeke van Wezel deden mee. En ze waren ook heel enthousiast om een gekkebekken-foto te maken.
1-7 Van 7
Naar top