Nieuws : Verkeersdienst

 • Alle berichten

Nieuwsoverzicht

 • Herstelling deel wegdek Straalheide vanaf maandag 17 juni

  do 13 jun
 • Verkeersregels voor voetgangers op de fietsostrade: ken jij ze al?

  wo 17 apr
  Sinds vorig jaar kan je vanuit Balen naar Herentals fietsen over fietsostrade F105, maar ook voetgangers zijn hier toegelaten. Ze moeten zich wel aan enkele verkeersregels houden, zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Al moet elke weggebruiker steeds alert blijven. De regels lees je hier.
 • Werken aan Zuiderring vanaf 22 april: kruispunt Postelweg gedeeltelijk afgesloten

  ma 8 apr
  Door werken op de Zuiderring kan je vanuit Balen op het kruispunt met de Postelweg enkel nog afslaan richting Lommel. Je kan niet meer richting Postel/Mol-Rauw of Mol/Geel. Vanuit Lommel kan je niet afslaan richting Balen. Omleiding via Molsesteenweg. Doorgaand verkeer op ring blijft mogelijk.
 • Fietsen in groep: de basisregels

  do 14 mrt
  Maak je graag een fietstocht met je vrienden of ben je een echte wielertoerist? Fietsers in groep moeten zich aan bepaalde verkeersregels houden, al hangen deze wel af van de grootte van de groep. Wij zetten de basisregels op een rij.
 • Parkeren in Balen: volg jij de regels?

  di 27 feb
  Niet iedereen houdt zich te allen tijde aan de parkeerregels in Balen. Onder andere in de Zandstraat worden meermaals overtredingen vastgesteld. Om problemen te vermijden, herhalen we hier kort de voornaamste parkeerregels.
 • Nieuwe aanpak van De Lijn focust op combineren van vervoersmiddelen 

  wo 15 nov
  Vanaf 6 januari introduceert de Vlaamse overheid samen met De Lijn haar nieuwe mobiliteitsvisie Hoppin. Die focust op het combineren van vervoermiddelen. Ook in Balen verandert er heel wat met nieuwe lijnen, nieuwe lijnnummers en andere routes. De Flexbussen vervangen de gekende belbusjes.
1-6 Van 6
Naar top