Nieuws : Gemeentelijk onderwijs

Nieuwsoverzicht

 • Parcours fietsexamen 6de leerjaar in Mol oefenklaar vanaf 29 maart

  vr 22 mrt
  Vanaf vrijdag 29 maart is het oefenparcours voor het fietsexamen door het centrum van Mol bewegwijzerd. Leerlingen van het zesde leerjaar kunnen tijdens de paasvakantie samen met hun ouders volop oefenen. Bekijk ook de presentatie met alle verkeerstips en de nieuwe route (gewijzigd aan Rondplein).
 • Werken aan nieuwbouw GBS 't Graantje van start

  do 29 feb
  In de eerste week van maart gaan de werken aan de nieuwbouw van gemeentelijke basisschool ’t Graantje (De Puzzel) van start. Aannemer Vanhout.pro werd aangesteld om alles in goede banen te leiden.
 • Nieuwe inschrijving in een Balense school? Meld je eerst online aan!

  di 12 dec
  Is jouw kind geboren in 2022, vóór 2022 maar nog nooit ingeschreven in een Balense school, of wil je een andere Balense school kiezen? En behoor je tot het schoolpersoneel of heb je al een kind op die school? Meld je dan vanaf 8 januari aan via balen.be/aanmeldenscholen. Anderen kunnen vanaf 27 feb.
 • Nieuwe pedagogische aanpak en gebouwen voor ’t Graantje

  wo 6 sep
  Na heel wat voorbereidingen kunnen de werken aan de nieuwbouw voor gemeentelijke basisschool ’t Graantje (De Puzzel) bijna beginnen. Binnenkort wordt er een aannemer aangesteld, die normaal gezien in het voorjaar van 2024 zou moeten starten met de werken aan de school van Gerheide.
1-4 Van 4
Naar top