Nieuws : Openbaar vervoer

 • Start elektrificatiewerken op spoorlijn tussen Mol en Beverlo

  vr 16 aug
  Op maandag 19 augustus start Infrabel met elektrificatiewerken aan spoorlijn 15 tussen de stations van Mol en Beverlo. Om veiligheidsredenen vinden deze werken tijdens weeknachten plaats. Infrabel doet er alles aan om mogelijke geluidshinder voor de buurtbewoners tot een minimum te herleiden.
 • Gratis maand Buzzy Pazz voor leerlingen 1e middelbaar

  vr 14 jun
  Jongeren die volgend schooljaar de overstap maken naar het secundair onderwijs, kregen van De Lijn een aanbod per brief voor een gratis Buzzy Pazz maandabonnement voor september. Daarnaast geeft de gemeente Balen haar inwoners ook nog steeds 25% korting op een Buzzy Pazz (6-24j) en Omnipas (25-64j).
 • Start elektrificatiewerken spoorlijn Balen-Mol

  vr 1 mrt
 • Elektrificatiewerken spoorlijn starten op 14 januari

  do 10 jan
  Op 14 januari start Infrabel met elektrificatiewerken aan spoorlijn 19 tussen Balen en Neerpelt. Om veiligheidsredenen vinden deze werken tijdens de weeknachten plaats. Infrabel doet er alles aan om mogelijke geluidshinder voor de buurtbewoners tot een minimum te herleiden.
 • Aanleg fietspaden Rijsberg-Postelweg start na kerstvakantie

  di 5 dec
  Na de kerstvakantie start de aanleg van vrijliggende fietspaden langs beide zijden van de N136 tussen het rondpunt op de Soef (Balen) en het kruispunt met de Kiezelweg (Mol). De werken verlopen in verschillende stappen en fases. De werken zouden tegen het bouwverlof van 2019 klaar moeten zijn.
 • Bekijk presentatie infovergadering 4 december 2017 over fietspaden Postelweg

  di 5 dec
  Op maandag 4 december 2017 was er een infovergadering over de aankomende werken aan Rijsberg-Rijsbergdijk-Postelweg. Hieronder kan je de presentatie zien die aan de omwonenden getoond werd, alsook het verslag van de vragenronde en de omleidingsplannen.
1-6 Van 6