logo print logo ocmw print

Nieuws : Politie

Nieuwsoverzicht

 • Vacature politiezone: logistieke medewerker

  di 21 jan
  De lokale politiezone Balen-Dessel-Mol is op zoek naar een administratief medewerker voor de logistieke dienst (niveau C - bepaalde duur - 4/5). Solliciteren kan tot en met 9 februari 2020.
 • Strooidiensten dit jaar voor het eerst in actie

  ma 20 jan
  Deze week zijn de gemeentelijke strooidiensten regelmatig 's nachts uitgerukt om gladde wegen te voorkomen omwille van de aanvriezende mist. De prioriteit ligt op hoofdwegen, grote verbindingswegen en fietspaden, omgeving brandweer en scholen.
 • Gezocht: gemachtigde opzichters aan schoolomgeving

  ma 6 jan
  De Balense scholen en wijkpolitie zijn op zoek naar gemachtigde opzichters. Als vrijwilliger word je na een opleiding (in beurtsysteem en tegen vrijwilligersvergoeding) ingezet om het oversteken van de leerlingen in veilige banen te leiden. Infomoment op 30 januari van 13u30 tot 15u in Den Travoo.
 • Fietser en voetganger: laat je zien!

  vr 3 jan
  Heel wat kinderen en ouders vertrekken vanaf maandag opnieuw met de fiets of te voet naar school/werk. Tijdens deze donkere periode is het extra belangrijk om jezelf en je kinderen goed zichtbaar te maken: draag een fluovestje, zorg voor een lampje en goede fietsverlichting...Kortom: laat je zien!
 • 6 goede redenen om géén vuurwerk af te steken dit eindejaar

  do 12 dec
  Vuurwerk is niet alleen verboden, het is ook levensgevaarlijk, ongezond, het zorgt voor dierenleed, een verhoogd risico op brand én een extra belasting voor de hulpdiensten. Redenen genoeg om zelf geen vuurwerk af te steken, vinden de Vlaamse hulpverleningszones. Steun de actie en post jouw foto!
 • BuurtInformatieNetwerk (BIN) Bukenberg opgestart

  di 3 dec
  Op 2 december is het nieuwe buurtinformatienetwerk Bukenberg officieel van start gegaan, het derde in onze gemeente na Hulsen en Rosselaar. De bedoeling van zo'n BIN is dat bewoners van een wijk, maar ook winkeliers of bedrijven, de politie inlichten als ze iets verdachts zien.
 • Uitbater van publiek toegankelijk lokaal? Meld je bij brandweer!

  di 19 nov
 • Opgelet voor 'valse' Pidpa-medewerkers

  wo 31 jul
1-8 Van 8
Naar top