Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Politie

 • Security Netwerk Industrie 'Driehoek-Berkebossen' van start

  di 19 mrt
  Op 18 maart is het Security Netwerk Industrie (SNI) ‘Driehoek-Berkebossen’ officieel van start gegaan. Een SNI is een samenwerkingsverband tussen de lokale politie, bedrijven en de lokale overheden die de veiligheid binnen een industriezone moet versterken op basis van informatie-uitwisseling.
 • Gezocht: gemachtigde opzichters school Olmen

  wo 13 mrt
  Om het oversteken van de leerlingen aan school Klavertje 4 (Olmen) in veilige banen te blijven leiden, zijn school en wijkpolitie op zoek naar bijkomende gemachtigde opzichters. Na een opleiding worden zij (in een beurtsysteem) dagelijks of enkele keren per week ingeschakeld van 8u20 tot 8u45.
 • Snelheidscontroles: o.a. 12 maart op Scheps

  vr 1 mrt
 • Politie Balen-Dessel-Mol werkt vanaf nu ook op afspraak

  ma 25 feb
 • 83 fietsers niet in orde bij controle op fietsverlichting

  do 10 jan
  De voorbije dagen controleerde de politie in Balen en Mol op verlichting bij fietsers en auto's/motors. 83 fietsers bleken niet in orde: de minderjarigen moeten verkeersles volgen, de meerderjarigen kregen een boete. Er werd ook een automobilist bekeurd omdat hij zijn verlichting niet op had staan.
 • Honden verplicht aan de lijn, ook in natuurgebieden

  di 20 nov
  De laatste tijd worden er weer veel loslopende honden gemeld in de omgeving van de Keiheuvel en De Most. Ook in deze natuurgebieden is het verplicht om honden aan te lijnen, net zoals op de openbare weg. Op de Keiheuvel werden hierover de voorbije lente al een aantal gebodsborden geplaatst.
1-6 Van 6