Nieuws : Politie

Nieuwsoverzicht

 • Opgepast: oplichter aan telefoon geeft zich uit voor politie-inspecteur

  wo 27 mrt
  De politiezone Balen-Dessel-Mol waarschuwt inwoners voor verdachte telefoontjes. Daarin geeft de beller zich uit voor een hoofdinspecteur van de politiezone (met naam) en meldt hen dat er problemen zijn met hun bankkaart. Op die manier probeert die hen vertrouwelijke info en geld te ontfutselen.
 • Parcours fietsexamen 6de leerjaar in Mol oefenklaar vanaf 29 maart

  vr 22 mrt
  Vanaf vrijdag 29 maart is het oefenparcours voor het fietsexamen door het centrum van Mol bewegwijzerd. Leerlingen van het zesde leerjaar kunnen tijdens de paasvakantie samen met hun ouders volop oefenen. Bekijk ook de presentatie met alle verkeerstips en de nieuwe route (gewijzigd aan Rondplein).
 • Vind je fiets terug op gevonden.vlaanderen/bikebank

  wo 6 mrt
  Fiets verloren of gestolen? Vind je stalen ros dan terug op www.gevonden.vlaanderen/bikebank, de nieuwe samensmelting van Bikebank en GevondenFietsen.be. Bovendien kan je je nieuwe fiets gratis registreren, zowel als eigenaar of als fietsverdeler (voor verkochte fietsen).
 • Parkeren in Balen: volg jij de regels?

  di 27 feb
  Niet iedereen houdt zich te allen tijde aan de parkeerregels in Balen. Onder andere in de Zandstraat worden meermaals overtredingen vastgesteld. Om problemen te vermijden, herhalen we hier kort de voornaamste parkeerregels.
 • Rioleringswerken Kloosterstraat (Olmen) afgerond

  wo 27 dec
  Vlak voor de kerstvakantie zijn de rioleringswerken aan de Kloosterstraat in Olmen afgerond met een nieuwe asfaltlaag. De aannemer moet nog wel enkele zaken in de bermen afwerken.
 • Politie-actie loslopende honden op Keiheuvel

  wo 20 dec
  Na verschillende meldingen over incidenten met loslopende honden in het natuurdomein De Most - Keiheuvel heeft politie Balen-Dessel-Mol afgelopen zaterdag 16 december een gecoördineerde actie gehouden. Er waren drie mensen in overtreding. Heel wat hondenbaasjes waren gelukkig wel in orde.
 • Elke seconde telt: bereid je voor op een eventueel noodgeval

  ma 16 okt
  De hulpdiensten staan dag en nacht paraat. Maar ben jij ook voorbereid op een noodgeval? Want elke seconde telt bij een dringende interventie. Hierbij geven we je enkele tips over onder andere noodnummer en -contacten, de app 112 BE, reflecterend huisnummer, gele doos en medicatieschema.
 • Werken De Lei-Kerkplein-Olmense Markt afgerond

  vr 6 okt
  De werken in De Lei, Kerkplein en Olmense Markt zijn afgerond. Het Kerkplein werd heringericht en de straten beschikken nu over een gescheiden riolering en een nieuw wegdek. Er is ook een knip aangebracht, zodat er geen autoverkeer meer mogelijk is tussen het Kerkplein en het Olmense Marktplein.
 • Broekstraat en Kloosterstraat (Olmen) afgesloten vanaf 11 september

  vr 8 sep
  Vanaf 11 september zal de Broekstraat, ter hoogte van kruispunt Kloosterstraat, volledig afgesloten zijn voor alle verkeer, ook voor voetgangers en fietsers. Dit omwille van rioleringswerken in de Kloosterstraat. Er is een omleiding via Kerkhofstraat en Berkenlaan. Rij voorzichtig tijdens de spits.
 • Paasmaandag 10 april: heropening kruispunt De Lei/Dijk, gelijktijdig met invoering snelheidsbeperking tot 30 km/u in Schoolstraat Olmen

  di 4 apr
  Op paasmaandag 10 april wordt het kruispunt De Lei/Dijk terug opengesteld na de eerste fase van de rioleringswerken. Gelijktijdig wordt de maximum snelheid in de Schoolstraat teruggebracht naar 30 km/u. Deze ingreep moet de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in het centrum van Olmen verbeteren.
 • Stand van zaken werken Olmen

  wo 29 mrt
  Ondanks het slechte weer van de voorbije dagen, verlopen de werken aan het kruispunt De Lei/Olmense Markt/Dijk voorspoedig. De regen- en afvalwaterputten zijn intussen gestoken en ook het betonnen fietspad en de oprijvlakken van het verhoogd kruispunt zijn terug aangestort.
 • Werken in Olmen op schema

  vr 17 mrt
  De werken aan het kruispunt De Lei - Olmense Markt - Dijk zitten op schema. De droogzuiging heeft intussen haar werk gedaan zodat de eerste put kan gegraven worden. Als alles vlot blijft verlopen, kan het kruispunt een goede maand na de start van de werken, terug worden opengesteld voor alle verkeer
 • Rioleringswerken in Olmen vanaf 6 maart: doorgaand verkeer tussen Olmen en Balen/Mol tijdelijk via bovenlokale wegen

  di 14 feb
  Op 6 maart starten de rioleringswerken in De Lei/Kerkplein. Het kruispunt De Lei/Olmense Markt zal vanaf dan minstens een viertal weken volledig afgesloten zijn. Verkeer tussen Balen en Olmen kan in die periode niet via de Dijk. Auto’s worden omgeleid via bovenlokale wegen.
 • Visverbod met werphengel ter hoogte van jachthaven Kerkhoven

  wo 14 jul
 • Bewakingscamera? Verplichte aangifte en jaarlijks bevestigen

  wo 5 aug
1-15 Van 15
Naar top