Nieuws : OCMW

 • Vacature OCMW Balen: poetshulp

  di 16 jul
  OCMW Balen is op zoek naar een poetshulp (dienstenchequebaan - bepaalde duur - deeltijds) voor het verrichten van normaal poetswerk bij klanten aan huis. Sollicitatiebrief met cv uiterlijk op 1 augustus 2019 versturen naar jolien.pauwels@ocmwbalen.be.
 • Jaarlijks verlof Wijk-werken (PWA): 15 jul-2 aug

  wo 10 jul
 • Website Federale Pensioendienst en mypension.be vernieuwd

  wo 3 jul
  De Federale Pensioendienst (FPD) viert haar derde verjaardag met een nieuwe website en nieuwsbrief. Het heeft ook enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan mypension.be, zoals een simulatie van je pensioen als je stopt op een zelf gekozen datum en bij de afkoop van studiejaren.
 • Den Travoo zoekt vrijwilligers

  ma 1 jul
  Den Travoo zoekt vrijwilligers voor huiswerkbegeleiding, het PC-café, de ontmoetingsruimte en de keuken. Bekijk hieronder taakomschrijving, gewenste profiel, kennis & vaardigheden en werktijden. Je kan meer info verkrijgen en jezelf aanmelden bij de medewerkers van Den Travoo.
 • Huis van het Kind zoekt vrijwillige kinderoppassers

  ma 1 jul
  Het Huis van het Kind Regio Mol is op zoek naar vrijwilligers die op kinderen van 0 tot 3 jaar passen terwijl hun mama's Nederlands leren. De opvangmomenten gaan door van september 2019 tot juni 2020 op dinsdag of donderdag tussen 9u en 12u in kinderclub 't Krekeltje (Molderdijk 27, Mol).
 • Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo voor het najaar

  wo 19 jun
  Den Travoo biedt heel wat interessante vormingen en diensten aan. Bekijk bij 'downloads' het aanbod voor het najaar of haal het vormingsboekje af in het ocmw-huis of in Den Travoo. Alle vormingen zijn gratis, voor deelname aan cursussen moet je wel steeds vooraf inschrijven.
 • Strijd mee tegen armoede en ga aan de slag als buddy voor kansarme Balenaars

  di 11 jun
  De vzw ArmenTeKort wil in samenwerking met het ocmw ook in Balen kansarmoede aanpakken door buddy's te koppelen aan buurtgenoten die minder kansen kregen. Heb jij interesse om buddy te worden? Op maandag 24 juni krijg je om 19u in Den Travoo alle info over o.a. de opleiding en het traject.
 • Foto's Dag van de Mantelzorger

  vr 5 apr
  Op 4 april kwamen alle mantelzorgers en hun hulpbehoevenden samen in VC De Kruierie. Op deze ‘Dag van de Mantelzorger’ wilde het ocmw hen daarmee de erkenning geven die ze verdienen voor hun oneindig goede zorgen. Goochelaars Martijn en Luca zorgden voor een gesmaakt intermezzo. Bekijk de foto's.
 • Training positief en verbindend opvoeden

  di 12 feb
  Dit voor- en najaar organiseert CKG Lentekind/AIKO groepstrainingen 'positief en verbindend opvoeden' voor ouders met vragen of zorgen over de opvoeding van en relatie met hun kind (2-10 jaar). Er zijn sessies in Rijkevorsel en Geel (start in april) en Turnhout en Dessel (start in september).
1-9 Van 9