Nieuws : OCMW

 • WZC Ter Vest viert 5 jaar op nieuwe locatie

  di 17 sep
  Vijf jaar geleden nam woonzorgcentrum Ter Vest haar intrek op de nieuwe locatie in de Rozenstraat. Op zondagnamiddag 22 september vieren ze dat jubileum vanaf 13u30 met o.a. rondleidingen, muziek en andere animatie. Iedereen welkom!
 • Themaweek in Den Travoo: hotdog

  vr 13 sep
 • WZC Ter Vest zoekt vrijwilligers voor cafetaria

  ma 9 sep
  Woonzorgcentrum Ter Vest zoekt dringend vrijwilligers om 's zondags te helpen in de cafetaria (toog, bediening, kassa). Wil je meer info of wil je je aanmelden? Contacteer dan Nathalie Van Ginneken op 014/82 92 42 of nathalie.van.ginneken@ocmwbalen.be.
 • Vacature: zorgkundigen WZC Ter Vest

  do 29 aug
  Ocmw Balen is op zoek naar zorgkundigen (langdurig contract bepaalde duur) voor woon- en zorgcentrum Ter Vest. Beschik jij over het visum van zorgkundige en heb je interesse? Contacteer dan Walter Theys (directeur WZC Ter Vest) via 014/82 92 41 of walter.theys@ocmwbalen.be.
 • Pensioen aanvragen? Maak afspraak bij sociale dienst ocmw

  do 1 aug
 • Website Federale Pensioendienst en mypension.be vernieuwd

  wo 3 jul
  De Federale Pensioendienst (FPD) viert haar derde verjaardag met een nieuwe website en nieuwsbrief. Het heeft ook enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan mypension.be, zoals een simulatie van je pensioen als je stopt op een zelf gekozen datum en bij de afkoop van studiejaren.
 • Den Travoo zoekt vrijwilligers

  ma 1 jul
  Den Travoo zoekt vrijwilligers voor huiswerkbegeleiding, het PC-café, de ontmoetingsruimte en de keuken. Bekijk hieronder taakomschrijving, gewenste profiel, kennis & vaardigheden en werktijden. Je kan meer info verkrijgen en jezelf aanmelden bij de medewerkers van Den Travoo.
 • Huis van het Kind zoekt vrijwillige kinderoppassers

  ma 1 jul
  Het Huis van het Kind Regio Mol is op zoek naar vrijwilligers die op kinderen van 0 tot 3 jaar passen terwijl hun mama's Nederlands leren. De opvangmomenten gaan door van september 2019 tot juni 2020 op dinsdag of donderdag tussen 9u en 12u in kinderclub 't Krekeltje (Molderdijk 27, Mol).
 • Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo voor het najaar

  wo 19 jun
  Den Travoo biedt heel wat interessante vormingen en diensten aan. Bekijk bij 'downloads' het aanbod voor het najaar of haal het vormingsboekje af in het ocmw-huis of in Den Travoo. Alle vormingen zijn gratis, voor deelname aan cursussen moet je wel steeds vooraf inschrijven.
 • Strijd mee tegen armoede en ga aan de slag als buddy voor kansarme Balenaars

  di 11 jun
  De vzw ArmenTeKort wil in samenwerking met het ocmw ook in Balen kansarmoede aanpakken door buddy's te koppelen aan buurtgenoten die minder kansen kregen. Heb jij interesse om buddy te worden? Op maandag 24 juni krijg je om 19u in Den Travoo alle info over o.a. de opleiding en het traject.
 • Foto's Dag van de Mantelzorger

  vr 5 apr
  Op 4 april kwamen alle mantelzorgers en hun hulpbehoevenden samen in VC De Kruierie. Op deze ‘Dag van de Mantelzorger’ wilde het ocmw hen daarmee de erkenning geven die ze verdienen voor hun oneindig goede zorgen. Goochelaars Martijn en Luca zorgden voor een gesmaakt intermezzo. Bekijk de foto's.
1-11 Van 11