logo print logo ocmw print

Nieuws : OCMW

Nieuwsoverzicht

 • Switch gratis mee van energieleverancier

  vr 8 nov
  Wil jij ook besparen op je energiefactuur? Kom dan op vrijdag 15 november (9u30-14u) naar de Switch-campagne in Den Travoo. De Energiesnoeiers checken gratis welke energieleverancier voor jou het voordeligst is en helpen je meteen om over te schakelen.
 • Foto's 5 jaar WZC Ter Vest in Rozenstraat

  di 24 sep
  Op zondag 22 september vierde woonzorgcentrum Ter Vest dat het 5 jaar geleden haar intrek nam op de nieuwe locatie in de Rozenstraat. De bezoekers kregen een rondleiding door de gebouwen en konden samen met de bewoners genieten van een gezellige namiddag vol muziek en animatie. Bekijk de foto's.
 • Pensioen aanvragen? Maak afspraak bij sociale dienst ocmw

  do 1 aug
 • Website Federale Pensioendienst en mypension.be vernieuwd

  wo 3 jul
  De Federale Pensioendienst (FPD) viert haar derde verjaardag met een nieuwe website en nieuwsbrief. Het heeft ook enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan mypension.be, zoals een simulatie van je pensioen als je stopt op een zelf gekozen datum en bij de afkoop van studiejaren.
 • Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo voor het najaar

  wo 19 jun
  Den Travoo biedt heel wat interessante vormingen en diensten aan. Bekijk bij 'downloads' het aanbod voor het najaar of haal het vormingsboekje af in het ocmw-huis of in Den Travoo. Alle vormingen zijn gratis, voor deelname aan cursussen moet je wel steeds vooraf inschrijven.
 • Strijd mee tegen armoede en ga aan de slag als buddy voor kansarme Balenaars

  di 11 jun
  De vzw ArmenTeKort wil in samenwerking met het ocmw ook in Balen kansarmoede aanpakken door buddy's te koppelen aan buurtgenoten die minder kansen kregen. Heb jij interesse om buddy te worden? Op maandag 24 juni krijg je om 19u in Den Travoo alle info over o.a. de opleiding en het traject.
1-6 Van 6
Naar top