Nieuws : Sportdienst

  • Alle berichten

Nieuwsoverzicht

  • Multimove voor kleuters start in november

    di 15 okt
    Tijdens 'Multimove' leren kinderen tussen 3 en 5 jaar belangrijke vaardigheden (springen, landen, lopen, vangen, werpen, heffen, slaan, trappen, trekken, glijden). Vanaf 4 of 7 november op maandag of donderdag van 16u tot 17u. Inschrijven kan enkel voor de hele reeks (20 lessen).
  • Tieners: schrijf in voor ski- en snowboarddag in Landgraaf

    ma 14 okt
    Ook dit jaar kunnen Balense jongeren tussen 11 en 15 jaar opnieuw deelnemen aan een supertoffe ski- en snowboarddag. Op woensdag 18 december trekt Sportregio Zuiderkempen naar SnowWorld Landgraaf voor een dagje sneeuwpret. Vooraf inschrijven via vrijetijd.balen.be of De Kruierie.
  • Foto's Scholencross en sportdag

    ma 7 okt
    Donderdag 3 oktober zakten de leerlingen van alle Balense scholen af naar de Bleukens om tegen elkaar een wedstrijdje te lopen. Daarnaast bood de sportdienst ook een sportdag aan waarbij de kinderen van allerlei toffe activiteiten konden proeven. Bekijk de foto's.
  • Foto's inhuldiging nieuwe sporthal

    do 29 aug
    Op woensdag 28 augustus werd de nieuwe sporthal aan sportpark Bleukens is officieel geopend. Inwoners van Balen konden in de namiddag al een kijkje komen nemen in de nieuwe accommodatie. 's Avonds volgde de officiële inhuldiging. Bekijk hier de foto's.
  • Nieuwe sporthal Bleukens officieel geopend

    wo 28 aug
    In oktober 2023 startte aannemer Pellikaan met de uitbreidingswerken van sportpark Bleukens in Balen. Negen maanden later is de accommodatie volledig afgewerkt. Op woensdag 28 augustus werd de nieuwe vleugel officieel ingehuldigd met een feestelijk programma.
  • Het uittreksel strafregister opvragen als sportclub: wat en hoe?

    vr 16 aug
  • Nieuwe openingsuren sportdienst

    ma 29 jul
  • Foto's sportprogramma 11 juli

    vr 12 jul
    Op 11 juli bood de Sportraad op sportcomplex Bleukens een gevarieerd sportprogramma aan met de Beker van Balen paapgooien en petanque, en demonstraties netbal en boogschieten. Bekijk hier de foto's.
  • Foto's en uitslagen Ronde van Balen

    di 14 mei
    Op 13,14, 16 & 17 mei zetten de Balense lagereschoolkinderen hun beste beentje voor op de vierdaagse loopwedstrijd 'de Ronde van Balen'. Bekijk hier de foto's en uitslagen. Proficiat aan alle lopers!
  • Sportcomplex Bleukens breidt verder uit

    do 7 sep
    Het lokaal bestuur investeert fors in zijn sportinfrastructuur. Dit najaar starten de werken aan de uitbreiding van de sporthal van sportcomplex Bleukens met o.a. twee omnisportmodules, een aparte ruimte voor gevechtssporten en een multifunctionele zaal voor bijvoorbeeld yogalessen of vergaderingen.
  • Waag je nu aan calisthenics op sportcomplex Bleukens

    vr 14 apr
    Op de Bleukens is het gloednieuwe calisthenics-toestel in gebruik genomen. Calisthenics (ook gekend als street workout) is een verzamelnaam voor fitnessoefeningen waarbij je vooral je eigen lichaamsgewicht gebruikt om krachtiger en leniger te worden, met behulp van een minimum aan apparatuur.
1-11 Van 11
Naar top