Nieuws : Sportzalen

Nieuwsoverzicht

 • Tennis en BMX terug open vanaf 27 maart

  do 25 mrt
  De tennispleinen en het BMX-parcours op sportcomplex Bleukens gaan op zaterdag 27 maart terug open. De onderhoudswerken zitten erop en de weersvoorspellingen nodigen uit om te sporten. Het skatepark blijft vanaf nu een uurtje langer open, tot 21u. Sporters, respecteer de veiligheidsmaatregelen aub!
 • Reserveer minivoetbal- en omnisportveld Bleukens online

  do 18 mrt
  Na de tennis- en padelpleinen kan je nu ook de minivoetbalterreinen en het omnisportveld op sportcomplex Bleukens online reserveren via vrijetijd.balen.be. Vanaf 1 april zal dit ook mogelijk zijn voor de beachvolleybalvelden.
 • Sportvloer Bleukens in een nieuw jasje

  di 9 mrt
  Na 18 jaar was de vloer van sporthal Bleukens toe aan een renovatie. De groene bovenlaag werd vervangen door een staalblauwe polyurethaanlaag. De bestaande belijning werd uitgebreid zodat ook de G-sporters er terecht kunnen voor een spelletje boccia of netbal. Goed voor weer vele jaren sportplezier!
 • Nieuwe folder 'Sporten in Balen' beschikbaar

  vr 21 aug
  Elk jaar in augustus brengt de sportdienst een folder uit met daarin alle sporten die je in de gemeentelijke sportinfrastructuur kan beoefenen. Je kan de folder afhalen bij de sportdienst of de Infopunten (gemeentehuis, VC De Kruierie, ocmw-huis) of hier downloaden.
1-4 Van 4
Naar top