Nieuws : Sportaanbod

Nieuwsoverzicht

 • Tieners: schrijf in voor ski- en snowboarddag in Landgraaf

  ma 18 sep
  Ook dit jaar kunnen Balense jongeren tussen 12 en 18 jaar opnieuw deelnemen aan een supertoffe ski- en snowboarddag in de herfstvakantie. Op vrijdag 3 november trekt regio Zuiderkempen naar SnowWorld Landgraaf voor een dagje sneeuwpret. Vooraf inschrijven via vrijetijd.balen.be of De Kruierie.
 • Sportcomplex Bleukens breidt verder uit

  do 7 sep
  Het lokaal bestuur investeert fors in zijn sportinfrastructuur. Dit najaar starten de werken aan de uitbreiding van de sporthal van sportcomplex Bleukens met o.a. twee omnisportmodules, een aparte ruimte voor gevechtssporten en een multifunctionele zaal voor bijvoorbeeld yogalessen of vergaderingen.
 • Sporten uitproberen tijdens Maand van de Sportclub

  vr 25 aug
  Tijdens de 'Maand van de Sportclub' (een initiatief van Sport Vlaanderen i.s.m. de sportdienst) geven Balense sportclubs de mogelijkheid aan jong en oud om vrijblijvend een sport uit te proberen in de maand september. Bekijk hier het overzicht van alle gratis initiaties en trainingen.
 • Onderwijs: In sporttenue naar school

  ma 14 aug
  Sport Vlaanderen roept iedereen op om op woensdag 27 september in sporttenue naar school/werk te gaan. Scholen die inschrijven voor 15 september, kunnen een optreden van Ketnetband of Arno The Kid winnen. Stimuleer dus je leerlingen om mee te doen en doe zelf ook mee!
 • Foto's Motorinstapdag

  vr 11 aug
  12- tot 18-jarigen konden op 10 augustus kennismaken met motorsport op de Motorinstapdag. Op en rond het echte crossparcours aan de Keiheuvel konden ze zelf met een crossmoto, quad of mountainbike rijden en meerijden met een motorcrosszijspan. Bekijk de foto's.
 • Nieuwe uitbaters café De Compagnie aan sporthal Olmen

  ma 3 jul
  Sinds 30 juni zijn Katrijn Cox en Gilles Strauven de nieuwe uitbaters van café De Compagnie aan de sporthal in Olmen (Schoolstraat 9). De openingsuren zijn ma-do: 13u-1u, vr,za: 10u-..., zo: 10u-1u.
 • Foto's De Andere Sportdag

  ma 8 mei
  Vorige vrijdag verbroederden een 200-tal personen met een beperking uit de Zuiderkempen en leerlingen van Klavertje 4 uit Olmen op 'De Andere Sportdag' op sportcomplex Bleukens. De 20e editie werd een heus feest. Bekijk de foto's.
1-7 Van 7
Naar top