logo print logo ocmw print

Nieuws : Sport

Nieuwsoverzicht

 • Boogschieten voor andersvaliden: schrijf nog snel in

  di 12 nov
 • Schrijf in voor het Warmste Blacklight volleybaltornooi

  do 7 nov
  Op zaterdag 28 december is er in sportcomplex Bleukens een Blacklight volleybaltornooi t.v.v. De Warmste Week. Schrijf snel in via het e-loket want het aantal plaatsen is beperkt.
 • Wintersluiting BMX-parcours en tennisterreinen

  vr 25 okt
  Het BMX-parcours en de tennisterreinen op sportcomplex Bleukens worden vanaf maandag 4 november afgesloten voor de winterperiode. Eind maart gaan ze terug open. Het skatepark blijft wel de hele winter geopend.
 • Foto's scholencross en sportdag

  vr 27 sep
  Donderdag zetten de Balense schoolkinderen hun beste beentje voor op de scholencross op sportcomplex Bleukens. Achteraf konden ze zich uitleven op springkastelen en genieten van allerlei andere sport- en spelactiviteiten. Bekijk de foto's.
 • Klevertje ziekenfonds tonen bij aankoop Vrijetijdscheque

  ma 23 sep
  Mensen die ingeschreven zijn op de kaartenbank van het ocmw en personen met een verhoogde tegemoetkoming, kunnen Vrijetijdscheques met korting aankopen (aan resp. 20% en 50% van de waarde). Om misbruik te voorkomen, moeten ze voortaan bij elke aankoop wel een klevertje van hun ziekenfonds tonen.
 • Multimove voor kleuters start op 25 september

  di 17 sep
 • Nieuwe reeks: Lekker actief en fitmix

  wo 28 aug
  Vanaf maandag 9 september kunnen 55-plussers opnieuw deelnemen aan ‘Lekker actief’ (speels bewegen en onderhoudsoefeningen) in sportcomplex Bleukens. Op woensdag 11 september start een nieuwe reeks fitmix voor dames (dans, step, zumba, conditie- en figuurtraining) in de sporthal van Olmen.
 • Foto's en video Motorinstapdag

  wo 14 aug
  Twee dagen voor de topcrossers hun wedstrijd reden op het zandterrein van de Keiheuvel, kregen G-sporters en jongeren al een unieke kans om er een ritje te maken met de crossmotor, quad, zijspan,... Bekijk de foto's en film van de Motorinstapdag.
 • Foto's Beker van Balen wielrennen

  di 6 aug
  Zondag was er tijdens Steeg Kermis een wielerwedstrijd voor gentlemen voor de Beker van Balen. Bekijk de foto's.
 • Foto's sportprogramma 11 juli

  ma 5 aug
  De Sportraad organiseerde op 11 juli op sportcomplex Bleukens de Beker van Balen paapgooien, petanque en zaalvoetbal (finale), en demonstraties boogschieten en netbal. Bekijk de foto's.
 • KiXs en Kuren-begeleiders in een nieuw jasje (letterlijk)

  vr 2 aug
  De KiXs en Kuren-activiteiten van deze zomervakantie zijn opnieuw een succes. Getuige daarvan was de volle bus met kinderen en begeleiders die vrijdagmorgen naar Toverland vertrok. De monitoren zijn sinds deze zomer trouwens nóg beter herkenbaar aan de 'Balen is jong' polo's, hoodies en regenjassen.
 • Verduidelijking bij voordeeltickets zwembad Mol

  ma 6 mei
 • Voordeeltickets voor Balenaars in nieuw zwembad Mol

  do 2 mei
  Vanaf nu kunnen Balenaars in VC De Kruierie en sportcomplex Bleukens voordelige tickets en 20-beurtenkaarten aankopen voor publiek zwemmen in het nieuwe zwembad in Mol. Dankzij een tussenkomst van de gemeente genieten ze van dezelfde tarieven als de inwoners van Mol.
 • Uitslagen, foto's en film huldiging sportlaureaten

  ma 11 feb
  Afgelopen vrijdag werden in VC De Kruierie de sportlaureaten van 2018 gehuldigd. Jana Jansen en Tim Van Hemel werden verkozen tot Sportvrouw en -man. De trofee voor sportverdienste werd postuum uitgereikt aan Marc Verreydt. Bekijk alle uitslagen, de foto's en het videoverslag van BalenTV.
 • Balen is opnieuw #sportersbelevenmeer-gemeente

  vr 14 dec
  De gemeente Balen heeft voor het tweede jaar op rij de #sportersbelevenmeer-award gekregen van Sport Vlaanderen. Daarvoor moest de sportdienst een aantal sportieve uitdagingen tot een goed einde brengen.
 • Waag je nu aan calisthenics op sportcomplex Bleukens

  vr 14 apr
  Op de Bleukens is het gloednieuwe calisthenics-toestel in gebruik genomen. Calisthenics (ook gekend als street workout) is een verzamelnaam voor fitnessoefeningen waarbij je vooral je eigen lichaamsgewicht gebruikt om krachtiger en leniger te worden, met behulp van een minimum aan apparatuur.
1-16 Van 16
Naar top