logo print logo ocmw print

Nieuws : Sport

Nieuwsoverzicht

 • Beperkte verkoop Vrijetijdscheques in twee weken voor Balen Jaarmarkt

  ma 17 feb
  In de 2 weken vóór Balen Jaarmarkt (16-28 maart) wordt de waarde van de Vrijetijdscheques die je in VC De Kruierie kan aankopen beperkt tot max. 25 euro per persoon. Dit om overrompelingen in die periode (zoals in het verleden) te vermijden en om iedereen een gelijke kans te geven cheques te kopen.
 • Sportlaureaten 2019 gehuldigd: bekijk hier de uitslagen, foto's en film

  ma 17 feb
  Afgelopen vrijdag werden in VC De Kruierie de sportlaureaten van 2019 gehuldigd. Jana Bogaerts en Ruben Geys werden verkozen tot Sportvrouw en -man. Bekijk alle uitslagen, de foto's en het videoverslag van BalenTV.
 • Schrijf in voor Buitenspeeldag (22 apr)

  di 11 feb
  Op woensdag 22 april kan elke 6- tot 16-jarige zich tussen 13u en 16u gratis uitleven op de Buitenspeeldag in en om sportcomplex Bleukens. Om deel te nemen, moet je inschrijven via het e-loket vóór 15 april (niet meer mogelijk ter plaatse). Ouders kunnen die namiddag terecht op een gezellig terras.
 • Affichebord in Olmen weggehaald

  do 6 feb
  Door een misverstand heeft de aannemer die bezig is aan bouwwerken naast de parking van de Veldstraat in Olmen, het affichebord verwijderd. Er wordt zo snel mogelijk gezocht naar een oplossing. Meer informatie volgt.
 • G-sportclub? Vraag je subsidies voor 2020 aan

  ma 3 feb
 • Aanleg padelterreinen gestart

  do 30 jan
  Op sportcomplex Bleukens is gestart met de aanleg van 2 padelterreinen. Padel (een mix van tennis en squash) is de snelst groeiende sport van het land. Als de weergoden het toelaten, zal je in de loop van het voorjaar deze populaire balsport ook kunnen beoefenen op de Bleukens.
 • Ticketverkoop Sportman II (Ruben Van Gucht) gestart

  ma 13 jan
  Op vrijdag 20 maart komt sportpresentator en programmamaker Ruben Van Gucht (bekend van o.a. het Journaal) naar VC De Kruierie met zijn nieuwe theatervoorstelling Sportman II. Tickets (€ 10 in vvk of € 14 aan de kassa) vanaf nu te koop in VC De Kruierie of via www.balen.be/tickets. Wees er snel bij!
 • Voordeeltickets 2020 zwembad Mol terug beschikbaar

  ma 6 jan
 • Bekijk de foto's van het Blacklight volleybaltornooi t.v.v. De Warmste Week

  ma 30 dec
 • Nieuwe uitbaters Sportcafé Bleukens vanaf 2020

  ma 23 dec
  Vanaf januari 2020 zijn Wendy Jonkers en Michèle De Greeve de nieuwe uitbaters van de cafetaria in sportcentrum Bleukens. De nieuwe openingsuren zijn 11u-1u (weekdagen) en 9u30-1u (weekend). Bezoekers kunnen ook 's middags al een hapje eten (kleine kaart met broodjes, spaghetti, soep, croque,...).
 • Voordeeltickets zwembad 2019 te koop t.e.m. 21 december

  vr 6 dec
  Balenaars kunnen in VC De Kruierie of bij de sportdienst (Bleukens) nog voordeeltickets voor het zwembad in Mol voor 2019 aankopen t.e.m. zaterdag 21 december. Deze van 2020 zullen beschikbaar zijn vanaf 2 januari 14u. In 2020 gelden dezelfde gunstige tarieven voor losse tickets als dit jaar.
 • Foto's 'Sporten is troef'

  wo 20 nov
 • Ju Jutsuclub Nintai zoekt G-sporters

  di 19 nov
 • Kies je Sport Na School-activiteit met de SNS-app

  di 19 nov
  Ben jij een leerling uit het secundair onderwijs die wil bewegen? Dan is Sport Na School jouw op het lijf geschreven! Via de gloednieuwe SNS-app kies je meteen wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten. En dat voor maar 1,5 euro per week!
 • Wintersluiting BMX-parcours en tennisterreinen

  vr 25 okt
  Het BMX-parcours en de tennisterreinen op sportcomplex Bleukens worden vanaf maandag 4 november afgesloten voor de winterperiode. Eind maart gaan ze terug open. Het skatepark blijft wel de hele winter geopend.
 • Klevertje ziekenfonds tonen bij aankoop Vrijetijdscheque

  ma 23 sep
  Mensen die ingeschreven zijn op de kaartenbank van het ocmw en personen met een verhoogde tegemoetkoming, kunnen Vrijetijdscheques met korting aankopen (aan resp. 20% en 50% van de waarde). Om misbruik te voorkomen, moeten ze voortaan bij elke aankoop wel een klevertje van hun ziekenfonds tonen.
 • Multimove voor kleuters start op 25 september

  di 17 sep
 • Voordeeltickets voor Balenaars in nieuw zwembad Mol

  do 2 mei
  Vanaf nu kunnen Balenaars in VC De Kruierie en sportcomplex Bleukens voordelige tickets en 20-beurtenkaarten aankopen voor publiek zwemmen in het nieuwe zwembad in Mol. Dankzij een tussenkomst van de gemeente genieten ze van dezelfde tarieven als de inwoners van Mol.
 • Waag je nu aan calisthenics op sportcomplex Bleukens

  vr 14 apr
  Op de Bleukens is het gloednieuwe calisthenics-toestel in gebruik genomen. Calisthenics (ook gekend als street workout) is een verzamelnaam voor fitnessoefeningen waarbij je vooral je eigen lichaamsgewicht gebruikt om krachtiger en leniger te worden, met behulp van een minimum aan apparatuur.
1-19 Van 19
Naar top