Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Sport

 • Stem vóór 7 februari voor de publieksprijs sportlaureaten

  Sportlaureaten Balen 2017 ma 14 jan
  Alle kandidaten voor de sportlaureaten zijn gekend. Je kan tot en met 6 februari stemmen via het e-loket voor de publieksprijs die de Sportraad op 8 februari uitreikt in VC De Kruierie. Bij downloads vind je een overzicht van alle kandidaten met een korte beschrijving van hun prestaties in 2018.
 • Foto's en filmpje blacklightvolleybal tornooi

  Blacklightvolleybal tornooi wo 2 jan
  Afgelopen zaterdag sloot het recreatief blacklightvolleybal tornooi de reeks activiteiten ten voordele van de Warmste Week in Balen af. 24 teams en hun supporters gaven het beste van zichzelf in fluo. Bekijk de foto's en filmpje.
 • Balen is opnieuw #sportersbelevenmeer-gemeente

  #sportersbelevenmeer-award vr 14 dec
  De gemeente Balen heeft voor het tweede jaar op rij de #sportersbelevenmeer-award gekregen van Sport Vlaanderen. Daarvoor moest de sportdienst een aantal sportieve uitdagingen tot een goed einde brengen.
 • Wintersluiting BMX-parcours en tennisterreinen

  BMX-parcours ma 22 okt
  Het BMX-parcours en de tennisterreinen op sportcomplex Bleukens worden vanaf maandag 5 november afgesloten voor de winterperiode. Begin maart gaan ze terug open. Het skatepark blijft wel de hele winter geopend.
 • Nieuw in uitleen: start- en aankomstboog voor sportmanifestaties

  Start- en aankomstboog di 9 okt
  Heel wat verenigingen organiseren een manifestatie waarbij een start/aankomstboog wordt geplaatst. Daarom kocht de sportdienst op advies van de Sportraad een eigen opblaasbare boog aan. Deze is opgenomen bij de uitleenmaterialen van de gemeente, zodat alle verenigingen er gebruik van kunnen maken.
 • Schrijf je kleuter in voor Multimove, start op 19 september

  wo 12 sep
 • Fitmix start op 12 september met gratis les

  Fitmix wo 5 sep
  Vanaf woensdag 12 september kunnen actieve 50-plussers (9u-10u) en volwassenen (10u-11u) opnieuw terecht in de sporthal van Olmen voor fitmix (combinatie van dans, step, zumba, conditie- en figuurtraining). 3 euro per les, of 25 euro voor 10 beurten. Gratis eerste les tijdens Week van de Sportclub.
 • Nieuwe reeks bootcamp vanaf 11 september

  Bootcamp ma 3 sep
  Op dinsdag 11 september begint een nieuwe reeks bootcamp. Iedereen is welkom elke dinsdag en donderdag (19u-20u) in sportcomplex Bleukens. Deelnemers betalen 80 euro voor een heel jaar (tot eind juni, uitgez. feestdagen en schoolvakanties). Gratis 1e les tijdens Week van de Sportclub.
 • Haal nu de folder 'Sporten in Balen' af

  Folder 'Sport in Balen' 2018 vr 10 aug
  Elk jaar in augustus brengt de sportdienst een folder uit met daarin alle sporten die je in de gemeentelijke sportinfrastructuur kan doen. Je kan de folder afhalen bij de sportdienst of de Infopunten (gemeentehuis, VC De Kruierie, OCMW-huis) of hier downloaden.
 • Waag je nu aan calisthenics op sportcomplex Bleukens

  Calisthenics vr 14 apr
  Op de Bleukens is het gloednieuwe calisthenics-toestel in gebruik genomen. Calisthenics (ook gekend als street workout) is een verzamelnaam voor fitnessoefeningen waarbij je vooral je eigen lichaamsgewicht gebruikt om krachtiger en leniger te worden, met behulp van een minimum aan apparatuur.
1-10 Van 10