Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Sport

 • Bezetting activiteiten 'KiXs en Kuren'

  di 18 jun
  Bekijk de bezetting voor de KiXs en Kuren-activiteiten op 18 juni bij 'downloads'. Je kan nog inschrijven voor activiteiten die niet volzet zijn aan de balie van VC De Kruierie. Vul vooraf het activiteitenformulier (zie 'downloads') in, zo ben je sneller geholpen.
 • Geen uurbonnetje? Schrijf in voor activiteiten 'KiXs en Kuren' vanaf 12 juni

  vr 7 jun
 • Schrijf in voor activiteiten 'KiXs en Kuren' op 6 en 7 juni

  vr 31 mei
  Op vertoon van je geldig uurbonnetje (of mail) kan je op 6 en 7 juni in VC De Kruierie inschrijven voor de KiXs en Kuren-activiteiten. Vul vooraf het activiteitenformulier (zie downloads) in, zo ben je sneller geholpen. Zonder uurbonnetje kan je pas inschrijven vanaf woensdag 12 juni.
 • Spectaculaire sfeerbeelden skate- en stepfestival Ramp?Zalig!

  ma 20 mei
  Afgelopen zaterdag haalden steppers en skaters spectaculaire stunts op twee of vier wielen uit tijdens Ramp?Zalig! op sportcomplex Bleukens. Bekijk de foto's en video van BalenTV.
 • Uitslagen, eindklassement, foto's en video's Ronde van Balen

  di 7 mei
  Van 6 t.e.m. 10 mei zetten de Balense lagereschoolkinderen hun beste beentje voor op de vijfdaagse loopwedstrijd 'de Ronde van Balen'. Bekijk hier alle uitslagen, het eindklassement, foto's en video's. Proficiat aan alle lopers!
 • Verduidelijking bij voordeeltickets zwembad Mol

  ma 6 mei
 • Voordeeltickets voor Balenaars in nieuw zwembad Mol

  do 2 mei
  Vanaf nu kunnen Balenaars in VC De Kruierie en sportcomplex Bleukens voordelige tickets en 20-beurtenkaarten aankopen voor publiek zwemmen in het nieuwe zwembad in Mol. Dankzij een tussenkomst van de gemeente genieten ze van dezelfde tarieven als de inwoners van Mol.
 • Foto's De Andere Sportdag

  ma 29 apr
 • Sfeerbeelden Buitenspeeldag

  do 25 apr
  Op woensdag 24 april konden de Balense kinderen zich weer uitleven op de Buitenspeeldag op sportcomplex Bleukens. De ouders keken geamuseerd toe vanop het terras hoe hun oogappels genoten van allerlei spectaculaire attracties en andere sport- en spelmogelijkheden. Bekijk de foto's en video.
 • Gratis tennisterreinen en BMX-parcours terug open vanaf 30 maart

  do 28 mrt
  Vanaf zaterdag 30 maart kan je terug gratis gebruik maken van de outdoor tennispleinen (gravel) en het BMX-parcours op sportcomplex Bleukens. Een tennisplein reserveren is niet verplicht, maar het geeft je wel voorrang. Wie (betaalde) tennislessen wil geven, betaalt wél voor de huur van een plein.
 • Uitslagen, foto's en film huldiging sportlaureaten

  ma 11 feb
  Afgelopen vrijdag werden in VC De Kruierie de sportlaureaten van 2018 gehuldigd. Jana Jansen en Tim Van Hemel werden verkozen tot Sportvrouw en -man. De trofee voor sportverdienste werd postuum uitgereikt aan Marc Verreydt. Bekijk alle uitslagen, de foto's en het videoverslag van BalenTV.
 • Balen is opnieuw #sportersbelevenmeer-gemeente

  vr 14 dec
  De gemeente Balen heeft voor het tweede jaar op rij de #sportersbelevenmeer-award gekregen van Sport Vlaanderen. Daarvoor moest de sportdienst een aantal sportieve uitdagingen tot een goed einde brengen.
 • Nieuw in uitleen: start- en aankomstboog voor sportmanifestaties

  di 9 okt
  Heel wat verenigingen organiseren een manifestatie waarbij een start/aankomstboog wordt geplaatst. Daarom kocht de sportdienst op advies van de Sportraad een eigen opblaasbare boog aan. Deze is opgenomen bij de uitleenmaterialen van de gemeente, zodat alle verenigingen er gebruik van kunnen maken.
 • Fitmix start op 12 september met gratis les

  wo 5 sep
  Vanaf woensdag 12 september kunnen actieve 50-plussers (9u-10u) en volwassenen (10u-11u) opnieuw terecht in de sporthal van Olmen voor fitmix (combinatie van dans, step, zumba, conditie- en figuurtraining). 3 euro per les, of 25 euro voor 10 beurten. Gratis eerste les tijdens Week van de Sportclub.
 • Nieuwe reeks bootcamp vanaf 11 september

  ma 3 sep
  Op dinsdag 11 september begint een nieuwe reeks bootcamp. Iedereen is welkom elke dinsdag en donderdag (19u-20u) in sportcomplex Bleukens. Deelnemers betalen 80 euro voor een heel jaar (tot eind juni, uitgez. feestdagen en schoolvakanties). Gratis 1e les tijdens Week van de Sportclub.
 • Haal nu de folder 'Sporten in Balen' af

  vr 10 aug
  Elk jaar in augustus brengt de sportdienst een folder uit met daarin alle sporten die je in de gemeentelijke sportinfrastructuur kan doen. Je kan de folder afhalen bij de sportdienst of de Infopunten (gemeentehuis, VC De Kruierie, OCMW-huis) of hier downloaden.
 • Waag je nu aan calisthenics op sportcomplex Bleukens

  vr 14 apr
  Op de Bleukens is het gloednieuwe calisthenics-toestel in gebruik genomen. Calisthenics (ook gekend als street workout) is een verzamelnaam voor fitnessoefeningen waarbij je vooral je eigen lichaamsgewicht gebruikt om krachtiger en leniger te worden, met behulp van een minimum aan apparatuur.
1-17 Van 17