logo print logo ocmw print

Nieuws : 55-plussers

Nieuwsoverzicht

 • Nieuwe reeks: Lekker Actief en Fitmix

  do 3 sep
  Vanaf maandag 7 september (10-11u of 11u-12u) kunnen senioren opnieuw deelnemen aan ‘Lekker Actief’ (sport en spel voor 50+) in sportcomplex Bleukens. Op woensdag 9 september (9u-10u of 10u-11u) start een nieuwe reeks Fitmix (conditie, kracht en figuurtraining) in de sporthal van Olmen.
 • Geen Seniorenweek dit jaar

  di 14 jul
  Met spijt in het hart heeft de Seniorenraad beslist om dit jaar geen Seniorenweek te organiseren. Ze speelt daarmee op veilig om het coronavirus zeker geen tweede kans te geven bij kwetsbare ouderen.
 • Herhaling van bewegingsprogramma voor 55+ op RTV

  vr 1 mei
  Door het grote succes zal RTV het dagelijkse bewegingsprogramma #samenbewegen voor 55-plussers herhalen vanaf 4 mei. Om 10u30 en om 15u kan je een kwartiertje bewegen met sportcoach Marjan. De meeste oefeningen zijn met wat aanpassingen ook te doen vanop een stoel.
 • Blijf ook in deze coronatijden sporten en bewegen

  wo 25 mrt
  Wetenschappers roepen samen met de sportsector in een open brief op om te blijven bewegen en sporten in deze coronatijden. Ook thuis of in open lucht bij je in de buurt, zolang je de gezondheidsrichtlijnen maar respecteert. Lees hier de brief en bekijk een aantal praktische tips!
 • Jaarprogramma Seniorenraad

  do 27 feb
1-5 Van 5
Naar top