Nieuws : 55-plussers

Nieuwsoverzicht

 • Seniorenplatform brengt (jong)senioren uit Balen samen

  ma 16 mei
  Tijdens deze gratis namiddag (24 mei) in VC De Kruierie staan de activiteiten voor de senioren in Balen centraal. Je krijgt er een overzicht van wat er op het programma staat het komende jaar. Met als afsluiter een boeiende lezing van Marleen Finoulst. Gratis, wel vooraf inschrijven.
 • Schrijf gratis in voor infoavond jongsenioren

  di 10 mei
 • Buurtrestaurant Balen (menu mei 2022)

  zo 1 mei
  Een Buurtrestaurant is een plaats waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs te eten. Je kan er elke vrijdag (of dinsdag in Den Travoo) terecht op een andere locatie. Vooraf reserveren is verplicht. Bekijk hier het menu van mei.
 • #deKempenbeweegt: ook in april en mei 2022

  vr 8 apr
  Goed nieuws voor de vele trouwe fans van #deKempenbeweegt: ook in april en mei kunnen we met z’n allen thuis sporten! Dan worden de meest recente afleveringen heruitgezonden. Stem dus elke werkdag af op RTV, om 10u30 of om 15u.
 • Psychologische hulp voor ouderen: waar kan je terecht?

  do 17 mrt
  De afgelopen twee jaar konden senioren terecht op de wekelijkse zitdag van de eerstelijnspsychologe in woonzorgcentrum Ter Vest. In totaal liet een vijftigtal Balenaars zich op deze manier helpen. Ook nu dit tijdelijke project afgelopen is, wordt er via verschillende andere instanties hulp voorzien.
 • Haal nu je gratis magazine en assistentiekaartjes over dementie

  do 10 mrt
  Het magazine helpt zowel inwoners met dementie, familie als woonzorgcentra en hulpverleners om de ziekte beter te leren kennen en ermee om te gaan. Lees het magazine digitaal of vraag gratis je papieren exemplaar aan. Er zijn ook assistentiekaartjes voor personen met dementie en hun mantelzorger(s).
1-6 Van 6
Naar top