logo print logo ocmw print

Nieuws : Huurwoningen en sociale woningen

Nieuwsoverzicht

 • Presentaties infoavond voor verhuurders

  vr 4 okt
 • Afficheren huurprijs verplicht

  wo 21 aug
  Een verhuurder van een woning of appartement is wettelijk verplicht om de gevraagde huurprijs (en de eventuele gemeenschappelijke kosten en soms ook EPC) te vermelden in elke publieke mededeling, dus ook op de ‘te huur’-affiches. Zo wil de overheid de huurder beschermen tegen onverwachte kosten.
 • Laat je huurovereenkomst registreren

  di 26 mrt
 • Schrijf je in voor verkoop van sociale woning en appartementen

  di 26 mrt
  De grote woning en zes eigentijdse appartementen op de hoek van de Steegstraat en Fabiolalaan (aan Balens Trefpunt) van de Kempense sociale woonmaatschappij DE ARK zijn bijna klaar. De verkoop is gepland net voor de zomer. Interesse? Schrijf je tijdig in op de wachtlijst.
 • Nieuwe huurwetgeving

  ma 7 jan
  Sinds 1 januari geldt er een nieuwe wetgeving voor huurovereenkomsten, zowel voor huurders, verhuurders als kotstudenten. Informeer je dus goed voor je als verhuurder een huurcontract opstelt of als huurder een contract ondertekent.
 • Nieuwe huurwetgeving vanaf 1 januari

  do 27 dec
  Vanaf 1 januari geldt er een nieuwe wetgeving voor huurovereenkomsten, zowel voor huurders, verhuurders als kotstudenten. Informeer je dus goed voor je als verhuurder een huurcontract opstelt of als huurder een contract ondertekent. Meer info op www.woninghuur.vlaanderen.
1-6 Van 6
Naar top