logo print logo ocmw print

Nieuws : De Warmste Week

Nieuwsoverzicht

 • Bekijk alle Balense Warmste Week-activiteiten van komende week (13 - 22 dec)

  do 12 dec
  Volgende week start De Warmste Week. Heel wat Balense verenigingen en scholen zetten zich ook dit jaar weer in voor het goede doel. Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die dit weekend en komende week (13-22 dec) in Balen plaatsvinden in het kader van De Warmste Week.
 • Balen loopt warm in het Warmste Café

  vr 6 dec
  Van maandag 16 t.e.m. vrijdag 20 december wordt het leescafé in VC De Kruierie opnieuw omgetoverd tot het 'Warmste Café'. Bekijk hieronder een overzicht van de activiteiten die er plaatsvinden voor verschillende goede doelen.
 • Gary Gielen in VC De Kruierie voor De Warmste Week

  vr 6 dec
  Op donderdag 19 december kan je in VC De Kruierie genieten van een optreden van Gary Gielen. Het belooft een warme avond vol sfeer en ambiance te worden t.v.v. De Warmste Week. Deuren openen om 20u, het optreden start om 20u30. De toegang is gratis, vrije gift voor het goede doel is welkom.
 • Winterse sferen op De Warmste Vrijdagmarkt (20 dec)

  vr 6 dec
  Op vrijdag 20 december zit de wekelijkse Vrijdagmarkt in een winters jasje. Kom tussen 13u en 17u proeven van de gezellige sfeer. Er zijn extra kramen waar allerlei dingen verkocht worden t.v.v. De Warmste Week. Wil je zelf ook iets verkopen voor het goede doel? Reserveer dan nog snel een plekje!
 • Bekijk alle Balense Warmste Week-activiteiten van komende week (6 - 15 dec)

  do 5 dec
  De Warmste Week komt eraan. Heel wat Balense verenigingen en scholen zetten zich ook dit jaar weer in voor het goede doel. Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die dit weekend en komende week (6-15 dec) in Balen plaatsvinden in het kader van De Warmste Week.
 • Schrijf nog snel in voor het Blacklight volleybaltornooi!

  di 3 dec
  Op zaterdag 28 december kan je in sporthal Bleukens opnieuw deelnemen aan het Blacklight Volleybaltornooi ten voordele van De Warmste Week. Schrijf je nog snel in, want de inschrijvingen zijn bijna afgelopen!
 • Schrijf in voor het Warmste Blacklight volleybaltornooi

  do 7 nov
  Op zaterdag 28 december is er in sportcomplex Bleukens een Blacklight volleybaltornooi t.v.v. De Warmste Week. Schrijf snel in via het e-loket want het aantal plaatsen is beperkt.
 • Hulp voor Warmste Week-acties

  do 10 okt
  Organiseer je iets voor de Warmste Week? Neem dan contact op met De Kruierie: we maken mee promo, stellen de gemeentelijke locaties gratis ter beschikking en/of een plaatsje op onze Warmste Markt (vr 20 dec).
 • Reserveer je plekje op de 'Warmste vrijdagmarkt'

  do 10 okt
  Wil je graag iets verkopen op de vrijdagmarkt t.v.v. de Warmste Week? Dat kan op vrijdag 20 december. Reserveer wel snel je plekje als je overdekt wil staan, er zijn maar een paar tenten beschikbaar.
1-9 Van 9
Naar top