Nieuws : Kids@Bib

Nieuwsoverzicht

 • Poëzieweek: bingo in de bib

  di 25 jan
  Tijdens de Poëzieweek - 27 januari tot 2 februari kan je in de bib deelnemen aan een poëziebingo. Haal je gratis bingokaart af in de bib en voltooi elke dag een opdracht. Heb je 5 opdrachten op één rij volbracht? Dan is het BINGO!
 • Poëzieweek: raadselgedichten

  di 25 jan
  Tijdens de Poëzieweek - 27 januari tot 2 februari - kan je in de bib drie raadselgedichten terugvinden. Twee voor kinderen/jongeren en één voor volwassenen. Raadselgedichten zijn gedichten waaruit een woordje ontbreekt. Kan jij raden welk woord we zoeken?
 • Tip van de Bib: 'EHBT: Eerste hulp bij thuiswerken'

  vr 21 jan
  Thuiswerken is een kunst. Dat hebben we in intussen aan den lijve ondervonden. Deze survivalgids leert organisaties, managers en werknemers op welke manier ze succesvol met thuiswerk kunnen omgaan. Daarbij komen vele praktische én menselijke aspecten aan bod.
 • Hou je van computers en games? Schrijf je in voor CoderDojo (5 feb)

  ma 17 jan
  Ben je tussen 7 en 12 jaar en hou je van computers en games? Wil je zelf leren programmeren voor websites, software, robots, games en apps? Dan is een ‘CoderDojo’ (Coderen, do it yourself) helemaal iets voor jou! Je kan je vanaf nu inschrijven voor de volgende sessie op zaterdag 5 februari.
 • Tip van de Bib: 'Programmeren voor kinderen'

  vr 14 jan
  Ben je gek op computers en animatiefilmpjes? En wil je graag zelf computergames maken? In dit boek leer je stap voor stap programmeren en je eigen programma's maken. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
 • Foto's en film feestelijke heropening bib

  ma 25 okt
  De Bib van Balen is terug open als Stuifzandbibliotheek! Dat werd zaterdag feestelijk gevierd met o.a. een boekendomino, vertellingen, een workshop stop-motion animatie en lekkere hapjes en drankjes. Bekijk de foto's en het verslag van BalenTV.
1-6 Van 6
Naar top