logo print logo ocmw print

Nieuws : Schepencollege

Nieuwsoverzicht

 • Code ORANJE: rook- en vuurverbod in bos en natuur

  vr 7 aug
  Code oranje is afgekondigd voor bos en natuur in de provincie Antwerpen. Het is er momenteel erg droog en brandgevaarlijk. Roken en vuur maken is er verboden. Laat kinderen niet zonder toezicht in de natuur. Wees voorzichtig en waakzaam, en verwittig de brandweer via 112 bij vermoeden van brand.
 • Open brief van burgemeester: "Nu nog even volhouden, zodat we mekaar binnenkort weer mogen ontmoeten"

  za 25 apr
  Burgemeester Johan Leysen richtte een open brief aan alle inwoners van onze gemeente. De gefaseerde afbouw van deze crisis is een lichtpuntje dankzij onze 'in je kot'-inspanningen. Voor ondernemers en organisatoren van activiteiten moet er nog opheldering komen. Maar maatregelen blijven belangrijk.
 • Videoboodschap van burgemeester Johan Leysen aan inwoners van Balen en Olmen

  za 4 apr
  Burgemeester Johan Leysen betuigt in deze videoboodschap zijn medeleven met de nabestaanden van de overledenen door corona. Hij steekt de zieken ook een hart onder de riem. Daarnaast doet hij nog drie warme oproepen...
 • Aanpak van corona is teamwork, niet van één persoon

  vr 27 mrt
  De corona-crisis wordt in onze gemeente sinds 25 februari opgevolgd. De coördinatie is in handen van de gemeentelijke crisiscel. De uitvoering gebeurt door diensten van gemeente, ocmw, brandweer en politie. Voor de burgemeester is dit teamwork. Hij wenst zich hier niet persoonlijk te profileren
 • Maak kennis met het nieuwe bestuur

  vr 25 jan
  De afgelopen weken hebben de verkozen raadsleden allemaal de eed afgelegd voor de gemeente- en ocmw-raad. Bekijk hier de nieuwe samenstelling, samen met die van het schepencollege (en vast bureau), Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst en politieraad.
1-5 Van 5
Naar top