Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Bestuur

 • Schrijf in voor Balen Babbelt en inspireer mee het beleid

  vr 15 mrt
  Het lokaal bestuur organiseert op zaterdag 6 april (9u-13u) in Den Travoo rondetafelgesprekken waarbij elke Balenaar kan meedenken over hoe onze gemeente er de volgende jaren zou moeten uitzien. Op basis hiervan en de eigen beleidsverklaring maakt het bestuur een meerjarenplan op. Schrijf je nu in!
 • Maak kennis met het nieuwe bestuur

  vr 25 jan
  De afgelopen weken hebben de verkozen raadsleden allemaal de eed afgelegd voor de gemeente- en ocmw-raad. Bekijk hier de nieuwe samenstelling, samen met die van het schepencollege (en vast bureau), Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst en politieraad.
 • EU-burger in België? Registreer je vóór 1 maart voor Europese verkiezingen!

  ma 7 jan
  Op zondag 26 mei zijn er in de 27 lidstaten van de Europese Unie verkiezingen voor het Europees Parlement. Europese burgers die in België verblijven kunnen in België stemmen op kandidaten op Belgische lijsten, als ze zich vóór 1 maart inschrijven op de kiezerslijst van hun gemeente.
 • De uitslag van de verkiezingen voor de gemeenteraad in Balen.

  zo 14 okt
  De uitslag is bekend: CD&V blijft de grootste partij met12 zetels, gevolgd door N-VA met 6, dan sp.a Balen 2025 met 4 zetels, ook 4 zetels voor Vlaams Belang en tenslotte 1 zetel voor Open VLD Plus.
 • Balense kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen online

  do 20 sep
  Zaterdag 15 september konden de partijen hun lijst met kandidaten indienen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Op onderstaande link vind je de kandidaten van sp.a Balen 2025, N-VA, CD&V, Groen, Vlaams Belang, Open VLD Plus en LP Lijst Participatie.
1-5 Van 5