logo print logo ocmw print

Nieuws : Onderwijs

Nieuwsoverzicht

 • Nieuwe inschrijving in een Balense school? Eerst aanmelden vanaf maandag 8 maart!

  vr 5 mrt
  Is jouw kindje geboren in 2019, vóór 2019 maar nog niet ingeschreven in een school, of wil je een andere (Balense) school kiezen voor jouw kind, vergeet ze dan zeker niet aan te melden! Alleen zo ben je zeker dat je ze kan inschrijven in een Balense school. De aanmeldingsperiode start op 8 maart.
 • Expo leerlingen Academie voor Beeldende Kunsten in VC De Kruierie

  vr 26 feb
  Nog tot 9 maart kan je in VC De Kruierie in de gangen, de ontmoetingsruimte, de Bib,... de werkjes van de leerlingen van de Academie voor Beeldende Kunsten bewonderen. Kom jij ook een kijkje nemen?
 • School De Bosmier schittert in filmpje voor verkeersveiligheid

  wo 24 feb
  De leerlingen en leerkrachten van Gemeentelijke Basisschool De Bosmier maakten een eigen versie van het campagnelied 'Helm Op Fluo Top'. Met dit verkeersproject wil de school haar leerlingen stimuleren om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te gaan.
 • Onderwijs: Bezoek interactieve expo van Leo Timmers

  zo 21 feb
  Tijdens de Jeugdboekenmaand (maart) staat lezen in de kijker want lezen is een feest. En speciaal hiervoor is er in VC De Kruierie een expo van de jeugdboekenillustrator Leo Timmers. Zeker een bezoekje waard met je klas!
 • Onderwijs: Graag KiXs verspreiden

  di 16 feb
  In de week van 8 maart ontvang je de KiXs Pasen 2020. We kiezen terug voor een gedrukte versie omdat we merken dat we dan meer kinderen bereiken. Mogen we vragen om de KiXs in die week aan de gezinsoudsten te bezorgen? Dank je wel!
 • Onderwijs: Haal je lerarenkaart af in VC De Kruierie

  di 16 feb
  Leerkrachten die in Balen wonen, kunnen hun lerarenkaart afhalen aan de balie van VC De Kruierie. Neem zeker een kijkje op www.balen.be/lerarenkaart om te kijken hoe en waar je je kaart gebruiken.
 • Onderwijs: Planning bib@school periode 4

  di 16 feb
  Plan hieronder je laatste bezoek aan de Bib van dit schooljaar. Mocht dit bezoek niet kunnen doorgaan omwille van eventuele coronamaatregelen, dan komen wij weer naar jullie met een boekenpakket en alternatief aanbod.
 • Onderwijs: Stip-it-doeboekje heel jaar bruikbaar

  di 16 feb
  Elke school ontving in aanloop naar de week tegen pesten het gloednieuwe Doeboekje Stip It, 52 pagina ’s vol coole opdrachten en leuke spelletjes om samen een vuist te maken tegen pesten. Het boekje is een heel jaar lang bruikbaar om samen te blijven strijden tegen pesten.
1-8 Van 8
Naar top