Eindejaarsactie 'Liever Lokaal'

Lokaal bestuur Balen organiseert samen met de provincie Antwerpen de gloednieuwe eindejaarsactie 'Liever Lokaal'. Van 9 december t.e.m. 14 januari maak je bij elke aankoop bij een deelnemende handelszaak kans op een mooie prijs (e-bikes, reischeque, cadeaubons,...).

Hoe deelnemen?

Je kan deelnemen bij elke aankoop die je doet bij één van de deelnemende handelaars, te herkennen aan de affiche of bekijk het overzicht op www.balenwinkelthier.be. Elke handelaar heeft een unieke QR-code. Deze kan je na elke aankoop scannen met de ikkooplokaal wedstrijd-app, die je gratis kan downloaden en waarvoor je je eenmalig kort moet registreren. Hoe meer aankopen je doet, des te meer je kan scannen en kans maakt op een fantastische prijs.

Hoofdprijzen en lokale prijzen

De provincie schenkt 3 fantastische e-bikes ter waarde van 2.599 euro als hoofdprijs. Deze worden volgens een willekeurige loting verdeeld onder deelnemende klanten van handelaars uit de hele provincie. Lokaal bestuur Balen voegt daar voor de deelnemers bij de handelaars uit de eigen gemeente nog extra prijzen aan toe: een reischeque van 1.000 euro en voor minstens 60 euro aan cadeaubonnen bij elk van de deelnemende Balense handelszaken. De lokale handelaars kunnen er bovendien voor kiezen om de prijzenpot aan te vullen met leuke extra prijzen, specifiek voor klanten die in hun winkel hebben deelgenomen aan de wedstrijd.

Met deze eindejaarsactie 'Liever Lokaal' zetten de gemeente en de provincie de plaatselijke handelaars in de kijker en motiveren we onze inwoners om lokaal te shoppen.

Naar top