Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Werkzoekenden

 • Gezocht: vrijwilliger-hulpcoaches voor Coderdojo-sessies in Bib

  ma 10 jun
  Ben je gepassioneerd door ICT en wil je graag jongeren inspireren en leren programmeren? Meld je dan aan als mentor voor de Coderdojo-sessies. Deze vinden elke eerste zaterdag van de maand (behalve in de zomervakantie) van 10u tot 12u30 plaats in de Bib van Balen.
 • Vacature: schoonmaakpersoneel (m/v) - bepaalde duur

  do 16 mei
  Het gemeentebestuur van Balen is op zoek naar schoonmaakpersoneel (m/v - contractueel - bepaalde duur/vervangingscontract - niveau E - deeltijds). Geïnteresseerden nemen contact op met Krista Meurkens (coördinator poetsdienst) op 014/74 42 47 (tijdens de kantooruren).
 • Cursus 'leren solliciteren' vanaf 4 april

  ma 1 apr
  Op de donderdagen 4 en 25 april, 2, 9, 16 en 23 mei en 6, 13, 20 en 27 juni kan je telkens van 13u tot 16u in Den Travoo sollicitatietraining volgen (vacatures vinden, cv en sollicitatiebrief maken, sollicitatiegesprek voeren,…). Vooraf inschrijven voor deze gratis lessenreeks in Den Travoo.
 • Begeleid jij mee kinderen bij klasbezoek in de Bib?

  ma 18 mrt
 • Meer dan 2.000 vacatures bij Defensie

  di 22 jan
  Defensie werft dit jaar maar liefst 2.035 militairen aan. Meer dan 250 van deze vacatures zijn bestemd voor de provincie Antwerpen (met kazernes in Tielen, Grobbendonk, Berlaar, Brasschaat en Burcht). Ook in de nabijgelegen kazernes van Leopoldsburg en Kleine Brogel zijn er heel wat jobs vacant.
 • Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo voor het voorjaar

  ma 10 dec
  Benieuwd welke gratis vormingen en diensten Den Travoo in het voorjaar aanbiedt? Download dan hier de brochure of haal een exemplaar af in het OCMW-huis of in Den Travoo.
1-6 Van 6