Nieuws : Werkzoekenden

Nieuwsoverzicht

 • Vacature OCMW: maatschappelijk werker

  wo 30 nov
  OCMW Balen zoekt een maatschappelijk werker (niveau B1-B3). Het gaat om een voltijds contract bepaalde duur van 12 maanden (met kans op verlenging). Interesse in deze boeiende job in een flexibele werkomgeving? Solliciteer uiterlijk 18 december 2022 via vacature@ocmwbalen.be.
 • Vacature: deskundige sport

  ma 28 nov
  De afdeling vrije tijd van de gemeente Balen is op zoek naar een deskundige sport (voltijds - contractueel - onbepaalde duur - niveau B). Interesse? Stel je dan kandidaat uiterlijk vrijdag 16 december 2022.
 • Vacature: werkman parken & plantsoenen (aanleg wervingsreserve)

  ma 28 nov
  Het gemeentebestuur van Balen, afdeling omgeving & openbaar domein, legt een wervingsreserve aan voor de functie van werkman parken en plantsoenen (contractueel - niveau E). Interesse? Stel je dan kandidaat uiterlijk vrijdag 16 december 2022.
 • Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo (najaar 2022)

  vr 5 aug
  Den Travoo biedt heel wat interessante vormingen en diensten aan. Lees verder om het aanbod voor het volgende najaar te bekijken of haal het vormingsboekje af in het OCMW-huis of in Den Travoo. Alle vormingen zijn gratis, voor deelname aan cursussen moet je wel steeds vooraf inschrijven.
 • Infopagina over werk voor Oekraïense vluchtelingen

  wo 15 jun
1-5 Van 5
Naar top