Nieuws : Fuif organiseren

Nieuwsoverzicht

 • Nieuw pictogram ‘Let op je vrienden’ voor fuiven

  di 3 okt
  Fuiven zijn leuk, maar om een positieve sfeer te creëren, is het belangrijk om op elkaar te letten en goed voor elkaar te zorgen. Daarom werd er een nieuw pictogram toegevoegd aan het uitleenmateriaal voor fuiven: het pictogram ‘Let op je vrienden’. 
 • Herbruikbare bekers in uitleen voor verenigingen

  di 13 jun
  De gemeente Balen leent herbruikbare bekers uit via vzw De Sprong. Ze zijn een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpbekers, die vanaf 15 juni 2023 verboden zijn. Verenigingen en scholen kunnen hier gratis gebruik van maken voor activiteiten in onze gemeente. Ze betalen enkel de reinigingskost.
 • Sobercoins tegen voordrinken succesvol gelanceerd (foto's)

  wo 20 apr
  Lokaal bestuur Balen lanceerde zaterdag de sobercoin. Jongeren die bij aankomst op de Jungle Party negatief bliezen, kregen drankbonnen als beloning. Het doel van de actie - het probleem van indrinken onder de aandacht brengen - werd gezien de grote persbelangstelling zeker bereikt. Bekijk de foto's
 • Balen zet sobercoins in tegen voordrinken

  wo 13 apr
  Steeds meer jongeren doen aan 'voordrinken' voor ze op stap gaan, maar dat is niet zonder risico. Om hen te stimuleren om vooraf niet te veel te drinken, lanceert de gemeente Balen vanaf komend weekend sobercoins: jongeren die safe blazen bij aankomst, worden beloond met drie gratis drankbonnen.
1-4 Van 4
Naar top