Nieuws : Kinderen en jongeren

Nieuwsoverzicht

 • Vlaamse richtlijnen voor cultuur, jeugd, sport en evenementen aangepast

  do 27 jan
 • Recreatiedomein Keiheuvel zoekt jobstudent-redders voor zomervakantie

  wo 26 jan
  Recreatiedomein Keiheuvel zoekt nog jobstudenten die in de zomervakantie als redder willen werken aan het openluchtzwembad. Ben jij ouder dan 17 jaar en in het bezit van een hoger reddersdiploma? Stel je dan voor 31 januari kandidaat via www.keiheuvel.be
 • Poëzieweek: bingo in de bib

  di 25 jan
  Tijdens de Poëzieweek - 27 januari tot 2 februari - kan je in de bib deelnemen aan een poëziebingo. Haal je gratis bingokaart af in de bib en voltooi elke dag een opdracht. Heb je 5 opdrachten op één rij volbracht? Dan is het BINGO!
 • Poëzieweek: raadselgedichten

  di 25 jan
  Tijdens de Poëzieweek - 27 januari tot 2 februari - kan je in de bib drie raadselgedichten terugvinden. Twee voor kinderen/jongeren en één voor volwassenen. Raadselgedichten zijn gedichten waaruit een woordje ontbreekt. Kan jij raden welk woord we zoeken?
 • Tip van de Bib: 'EHBT: Eerste hulp bij thuiswerken'

  vr 21 jan
  Thuiswerken is een kunst. Dat hebben we in intussen aan den lijve ondervonden. Deze survivalgids leert organisaties, managers en werknemers op welke manier ze succesvol met thuiswerk kunnen omgaan. Daarbij komen vele praktische én menselijke aspecten aan bod.
 • Hoe verloopt de vaccinatie voor 5- tot 11-jarigen? Bekijk het filmpje

  do 20 jan
  Met een handig filmpje bereidt vaccinatiecentrum BalDeMoRe kinderen voor op hun vaccinatie. Het toont stap voor stap wat er tijdens zo’n bezoek gebeurt. Zo willen we ouders en kinderen grondig informeren en geruststellen. Kies je ervoor om je kind te laten vaccineren? Bekijk dan samen het filmpje!
1-6 Van 6
Naar top