logo print logo ocmw print

Nieuws : Vrijetijdscentrum De Kruierie

Nieuwsoverzicht

 • Lezing: voeding en lichaamsbeweging voor senioren

  ma 20 jan
  Op maandag 27 januari kan je in VC De Kruierie luisteren naar een lezing van prof. Hendrik Cammu (gekend van Van Gils en Gasten) over voeding en lichaamsbeweging, georganiseerd door de Seniorenraad i.s.m. Neos Balen. Tickets kosten 3 euro en zijn te verkrijgen in VC De Kruierie.
 • Volgende 'Babbelen over boeken' (5 maart): Het geluid van slapende honden

  vr 17 jan
  Elke zes weken kan je in de Bib samen met een leesgids gedachten uitwisselen over een boek. Op donderdag 5 maart bespreken ze om 20u 'het geluid van slapende honden' van Ann Thijssen. Het boek kan je lenen in de Bib. Gratis deelname. I.s.m. Davidsfonds Balen-Olmen.
 • Ticketverkoop Sportman II (Ruben Van Gucht) gestart

  ma 13 jan
  Op vrijdag 20 maart komt sportpresentator en programmamaker Ruben Van Gucht (bekend van o.a. het Journaal) naar VC De Kruierie met zijn nieuwe theatervoorstelling Sportman II. Tickets (€ 10 in vvk of € 14 aan de kassa) vanaf nu te koop in VC De Kruierie of via www.balen.be/tickets. Wees er snel bij!
 • Leerkrachten: Geef je leerlingen een compliment(enbandje) op 1 maart!

  ma 6 jan
  Op 1 maart is het weer Complimentendag. Wil je met je klas graag iets doen rond complimenten geven en krijgen? De Cel gezondheid geeft de Balense leerkrachten de kans om complimentenlintjes aan te vragen waarmee jullie aan de slag kunnen gaan in de klas (zie foto).
 • 6.000 euro voor Warmste Week!

  vr 3 jan
  Alle acties georganiseerd in en door VC De Kruierie, door het ocmw en door de sportdienst in het kader van de Warmste Week hebben in totaal zo'n 6.000 euro opgeleverd voor verschillende goede doelen. Een warme dankjewel aan iedereen die zijn steentje bijdroeg!
 • Nieuwe uitbaters Sportcafé Bleukens vanaf 2020

  ma 23 dec
  Vanaf januari 2020 zijn Wendy Jonkers en Michèle De Greeve de nieuwe uitbaters van de cafetaria in sportcentrum Bleukens. De nieuwe openingsuren zijn 11u-1u (weekdagen) en 9u30-1u (weekend). Bezoekers kunnen ook 's middags al een hapje eten (kleine kaart met broodjes, spaghetti, soep, croque,...).
1-6 Van 6
Naar top