logo print logo ocmw print

Nieuws : Vrije tijd

Nieuwsoverzicht

 • Avondwandeling Gerheide op 3 februari

  ma 27 jan
  Op maandag 3 februari organiseert VVV Balen en de dienst toerisme een avondwandeling door Gerheide. Deze gratis wandeling van ca. 7 km vertrekt stipt om 18u30 aan PC Gerheide (Sint-Jansstraat). De wandeling is moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • Kempense ondernemers ruimen opnieuw zwerfvuil op 23 april

  ma 27 jan
  Op donderdag 23 april ruimen de Kempense ondernemers voor de 5de keer zwerfvuil op. Op een 30-tal bedrijventerreinen steken ondernemers samen met hun personeel de handen uit de mouwen om een krachtig signaal tegen zwerfvuil te geven. Schrijf je bedrijf nog in tot 14 februari via www.iok.be/zwerfvuil
 • Erfgoed gesloten van 29 januari tot 24 februari

  vr 24 jan
 • Tip van de Bib: 'De diefstal van de eeuw'

  vr 24 jan
  Er is de laatste tijd veel te doen over de bescherming van onze privacy. In 'De diefstal van de eeuw' schetst Jan Walraven er een eerlijk en verontrustend portret over. Aan de hand van praktische tips legt hij ook uit hoe jij zelf je privacy kan beschermen.
 • Schrijf in voor Coderdojo-workshop op 1 februari

  do 23 jan
  Ben je tussen 7 en 18 jaar en hou je van computers en games? Wil je zelf leren programmeren? Dan is een ‘CoderDojo’ (Coderen, do it yourself) helemaal iets voor jou! Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de volgende workshop op zaterdag 1 februari. Schrijf snel in, gratis deelname!
 • Bekijk de KiXs krokus

  wo 22 jan
  Deze en volgende week wordt de KiXs krokus, met het aanbod aan activiteiten voor jongeren in de krokusvakantie, verdeeld in alle Balense scholen. Je kan het programmaboekje ook altijd afhalen in de Infopunten (VC De Kruierie, gemeentehuis, ocmw-huis) of hier online bekijken.
 • Lezing: voeding en lichaamsbeweging voor senioren

  ma 20 jan
  Op maandag 27 januari kan je van 13u30 tot 16u in VC De Kruierie luisteren naar een lezing van prof. Hendrik Cammu (gekend van Van Gils en Gasten) over voeding en lichaamsbeweging, georganiseerd door de Seniorenraad i.s.m. Neos Balen. Tickets kosten 3 euro en zijn te verkrijgen in VC De Kruierie.
 • Stel je nog snel kandidaat als jobstudent

  ma 20 jan
  Wil jij in de zomermaanden een vakantiejob uitoefenen bij de gemeente Balen (klus-/groen-/poetsdienst, balie, animator), Keiheuvel (redder, allrounder/poetser, ticketverkoop, kinderboerderij), WZC Ter Vest (verpleging en verzorging) of Kikoen? Stel je dan uiterlijk 31 januari kandidaat!
1-8 Van 8
Naar top