Nieuws : Nutsvoorzieningen

 • Maaiwerken aan aardgasvervoerinstallaties Fluxys

  do 8 aug
  Fluxys laat nog t.e.m. november maaiwerken uitvoeren in de zone rond haar aardgasvervoerinstallaties. Om veiligheidsredenen moeten deze zones onbegroeid blijven. In Balen lopen de Fluxys-leidingen langs het kanaal Dessel-Kwaadmechelen, langs het spoor en van Kerkhoven over Malou via Olmen naar Ham.
 • Opgelet voor 'valse' Pidpa-medewerkers

  wo 31 jul
 • Eandis wordt Fluvius

  ma 11 feb
  Vorig jaar fuseerden Eandis en Infrax tot Fluvius, een nieuw bedrijf dat alle distributienetten voor elektriciteit en aardgas en de openbare verlichting beheert, aanlegt en onderhoudt in alle Vlaamse gemeenten. Vanaf nu wordt ook overal die nieuwe merknaam effectief gebruikt (uniformen, badges,...).
 • Doe de lek-check!

  ma 12 nov
  Een lekkende kraan of toilet kan je elk jaar duizenden liters water kosten: dat is een verspilling van kostbaar water, maar ook van veel geld. In een animatiefilmpje van 90 seconden legt Pidpa uit hoe je makkelijk en snel regelmatig een check kan doen op lekken in je waterleidingen van je huis.
 • Publieke laadpaal voor elektrische wagens op parking gemeentehuis

  ma 15 okt
  Je kan je elektrisch voertuig vanaf nu ook opladen aan de publieke laadpaal op de parking van het gemeentehuis. Aan de paal kunnen 24/7 twee auto’s tegelijk opgeladen worden via een Mennekes-stekker (type 2) met een maximum laadsnelheid van 11 kW. Betalen kan met laadkaart of app.
1-5 Van 5