Nieuws : Sportaanbod

Nieuwsoverzicht

 • Tennis en BMX terug open vanaf 27 maart

  do 25 mrt
  De tennispleinen en het BMX-parcours op sportcomplex Bleukens gaan op zaterdag 27 maart terug open. De onderhoudswerken zitten erop en de weersvoorspellingen nodigen uit om te sporten. Het skatepark blijft vanaf nu een uurtje langer open, tot 21u. Sporters, respecteer de veiligheidsmaatregelen aub!
 • Reserveer minivoetbal- en omnisportveld Bleukens online

  do 18 mrt
  Na de tennis- en padelpleinen kan je nu ook de minivoetbalterreinen en het omnisportveld op sportcomplex Bleukens online reserveren via vrijetijd.balen.be. Vanaf 1 april zal dit ook mogelijk zijn voor de beachvolleybalvelden.
 • Reservatiesysteem padel aangepast

  ma 1 mrt
  Omdat de padelterreinen op sportcomplex Bleukens het eerste half jaar enorm populair waren, voert de sportdienst vanaf 1 maart een aantal aanpassingen door in het reservatiesysteem. Zo kunnen Balenaars langer op voorhand een terrein reserveren dan spelers van buiten de gemeente.
 • Nieuw: twee padelterreinen aan Bleukens, tijdelijk gratis uitproberen

  wo 1 jul
  De padelterreinen op sportcomplex Bleukens zijn klaar voor gebruik! Als lanceringsactie kan je er tijdelijk gratis kennismaken met deze mix van tennis en squash. Ook plezierig als je niet echt goed kan tennissen. Reserveer snel een plein op vrijetijd.balen.be!
1-4 Van 4
Naar top